Virkningerne af en Biozone luftrenser på formaldehyd

12/04/2010 by admin

Virkningerne af en Biozone luftrenser på formaldehyd

Formaldehyd er et kemikalie, der er typisk kendt for at bevare biologiske prøver, men er fundet i en række af husholdningsartikler. Formaldehyd emissioner er en bekymring air purifiers kan være i stand til at løse.

Biozone

Biozone luftrensere er designet til at fjerne indendørs luftforurening. Dette system bruger ultraviolet lys til at konvertere ilt frie radikaler og ozon, som producenten hævder kan dræbe luftbårne mikroorganismer og konvertere skadelige kemikalier til mindre sundhedsskadelige.

Formaldehyd

Formaldehyd er en kemisk fundet i en række af husholdningsartikler, herunder presset træ, lim, nogle maling og permanent pressede elementer som gardiner og nogle tøj. Det er også fundet i cigaretrøg. Der er nogle sundhedsmæssige risici forbundet med formaldehyd, herunder hududslæt, hvæsende vejrtrækning, hoste og irritation af øjne, næse og hals.

Renseanlæg

Biozone producent hævder deres luftrensere kan konvertere formaldehyd emissioner i et lille rum til carbondioxid, ilt og vand ved hjælp af deres system af frie radikaler. Disse stoffer er væsentligt mindre skadelig for ens sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com