Hvordan man skylle din kolon med lavement

09/24/2010 by admin

Kolonet, den nederste del af tyktarmen, spiller en vigtig rolle i fordøjelsesprocessen. Et lavement er en proces af rødmen kolon for at fjerne affald, snavs, toksiner og fecal spørgsmål akkumuleres over tid. Ifølge Colonhealth.org, begynder affald tilbage i fordøjelsessystemet over 20 timer at henfalde, siver ud toksiner i blodet og rejse til andre organer. Ifølge Dr. Robert Schulze, kendt for sit arbejde i naturlægemidler behandlinger, reducerer skylle tyktarmen risikoen for gigt, hudsygdomme og andre hudproblemer. Flushing også regulerer afføring, reducerer irritabel tyktarm og reducerer forstoppelse.

Instruktioner

Procedure

• Køb en lavement kit (taske og slanger) på dit lokale apotek eller andre outlet.

• Tilslut kit efter anvisningerne lukket inde i pakken. Brug lunkent vand til at fylde lavement posen, og hænge det i et område, der vil være over dig, som et håndklæde rack eller brusebad gardin-dyvel, mens du sidder på toilettet.

• Brug avis eller andre materialer til at sprede sig rundt i bunden af toilettet. Stå over toiletsæde med et ben på hver side, og derefter bøje til taljen. Isæt forsigtigt den løse ende af røret af lavement posen ind i endetarmen, som det vil gå, og derefter presse lavement posen for at frigive løsningen i colon, der er placeret øverst i endetarmen.

• Anvende let tryk med hænderne på lavere abdominal vægge (under navlen) for at fremkalde løsne fecal sagen. Derefter sidde på toilettet for at give væsken og enhver fecal spørgsmål at blive elimineret.

• Gentag trin 4, fire til syv gange gradvist frigive så meget affald fra tyktarmen som muligt, ved hjælp af mellem én og halvdelen til to gallon af vand. Fortsætte med at bruge hænderne til at lægge øget pres på maven, bevæger sig fra venstre mod højre.

Tips & advarsler

  • Denne proces kan gentages to gange dagligt i mindst en uge, for at fortsætte kolonet rense, sammen med en kost med højt fiberindhold, at øge fjernelsen processen.
  • Ikke indgyde (release) vand ind i endetarmen, der ligger over komfort niveauer.
  • Ifølge Colonhealth.org, bør du udvise forsigtighed ved hjælp af lavement lavet af saltvand og olie i stedet for de kommercielt gjort mærker, hvoraf nogle er giftige.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com