Hvordan man laver en Finger labyrint

08/05/2010 by admin

Hvordan man laver en Finger labyrint

Finger labyrinter væve og vende en side (eller stykke træ eller metal), tillade brugernes hen til slappe meget gerne med en rolig sten. Efter du konstruere din finger labyrint, guide du fingeren langs linjerne på papiret, startende fra ydersiden og bevæge sig mod midten eller vice versa. Denne handling hjælper med afslapning og lærer tålmodighed og fokus, ifølge University i New Hampshire kontor sundhedsuddannelse og fremme sundhed Services.

Instruktioner

• Tegne et kors, omkring 4 inches af 4 inches på din ark papir.

• Tegne en stor cirkel, starter fra den nederste arm og bevæger sig mod uret. Afslutte en tomme eller så, før du fuldfører cirklen. Brug dit kompas til at oprette cirklen, hvis du ikke føler sig komfortabel med hånd tegning.

• Drej flytning af linjen 180 grader, uden at løfte blyanten, og begynde at tegne en mindre koncentrisk cirkel i urets retning. Den anden cirkel bør sidde mindst en tomme i den første cirkel; 180-graders vending bør ligne en halvcirkel (i stedet for besiddelse af skarpe kanter). Stop cirklen omkring to inches fra kanten af korset.

• Tegne en uret bue, begynder mellem de første to cirkler omkring en tomme inde 180-graders halvcirkel. Prøv at holde en lige stor afstand fra begge kredse, som du flytter med uret. Når du når til slutningen af den tidligere tegnede cirkel (den ene tættest på centrum), wrap 180 grader rundt i kanten af linje og begynde at tegne en cirkel i en uret bevægelse, omkring en tomme fra den cirkel, der ligger tættest på Center. Bringe denne bue, indtil det lægger på den venstre arm af korset.

• Trække en uret bue, fra den højre arm af korset, bor omkring 3/4 tommer inde i centrale cirklen, indtil du ikke længere kan gå i en cirkulær retning. Den cirkulær bevægelse stopper en tomme over venstre arm af korset. Curve line op 180 grader og flytte rundt på de øverste arm af korset, stoppe to inches eller deromkring over den højre arm.

• Trække en linje fra den øverste arm af korset, der bevæger sig omkring 180 grader og tilbage ned mod den højre arm af korset, efter den bue strækker sig fra den højre arm af korset indtil det kan ikke længere gå videre. Tilslut ikke denne linje til linje foran den.

• Skære eller brænde mønsteret i et stykke træ, hvis du ønsker. Dette giver dig mulighed at føle den tre-dimensionelle vej uden at se på billedet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com