Hjernen Tumor symptomer & ansigtslammelse

08/13/2010 by admin

Hjernetumorer er både noncancerous og kræft. Tumorer i hjernen skyldes en unormal vækst af celler. Cellerne begynder at vokse og dele på et out-of-control beløb. Hjernetumorer har mange symptomer, ansigtslammelse er én.

Hjernen Tumor symptomer og ansigtslammelse

Ansigtslammelse kan medføre med en hjernesvulst. Lammelsen generelt udvikler sig langsomt og vil forårsage hovedpine, tab af hørelse eller anfald.

Hjernesvulst og beslaglæggelser

En tredjedel af hjernen tumor patienter opleve anfald som deres første symptom. Anfald er et resultat af afbrydelse af den normale elektricitet flow i hjernen. Anfald er det mest almindelige symptom på en hjernesvulst.

Hjerne Tumor og mentale og personlighedsændringer

Adfærd problemer kan forekomme, såsom ændringer i personlighed og temperament. Problemer med kommunikation, hukommelse, forvirring, koncentration og alvorlige problemer med intellektet kan opstå på grund af opbygning af pres fra tumor inde i hjernen. Denne tumor tilstedeværelse kan påvirke områder af hjernen, der styrer personlighed.

Hjernesvulst og Mass Effect

Opkastning, kvalme, kan synsproblemer, hovedpine og psykiske ændringer medføre fra mass effect. Disse symptomer kan forekomme som trykket i kraniet er steget med væksten af tumoren. Det kan også være et resultat af hydrocephalus, flydende flyder rundt og gennem hjernen, blokeres, og/eller af ødem-hævelse omkring tumor og af hjernen som følge af væske akkumulere.

Hjernesvulst og fokale og lokaliserede symptomer

Fokale symptomer omfatter nedsat muskel kontrol, høretab og andre problemer som summende lyde, faldt fornemmelse, manglende koordinering, svaghed eller lammelse, balanceproblemer, vanskeligheder med at gå og dobbeltsyn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com