Migræne udløsende faktorer

04/01/2010 by admin

Migræne kan være udløst af en række ting, og enkelte erfaringer dem forskelligt. Udløsere kan være så simpelt som en ændring i kost eller lugten af en vis parfume. Selvom migrænikere har forskellige udløsere, er den mest almindelige faktor en ustabilitet i kroppen.

Dehydrering

Du kan blive dehydreret, selv hvis du ikke tror, du er tørstig. Læger foreslår 64-80 ounce eller otte glas vand om dagen for at opretholde ordentlig hydrering. Alkohol og koffeinholdige drikkevarer øge dehydrering i kroppen og skal undgås.

Stress

En ophobning af spændinger er en af de hyppigste udløsende faktorer. En dårlig uge, et argument med en elsket eller finansielle pres kan bringe på migræne, selv efter at situationen er blevet løst.

Hormoner

Hvis din hormoner svingende, kan migræne følge. Mange kvinder oplever migræne med deres perioder og under graviditet og overgangsalder. P-piller eller andre former for hormonbehandling kan også øge sammenhængen i migræne.

Miljømæssige Stimuli

Ændringer i dit nærmiljø kan udløse migræne så godt. Et fald i barometerstanden, lys, høje lyde og visse lugter, endda behagelig ones såsom parfume, kan udløse en migræne.

Ændringer i søvnmønster

Jetlag og uregelmæssige søvnmønster kan især påvirker forekomsten af migræne. Ændring af din søvn tidsplan med så lidt som en time kan fremkalde en migræne, især i søvn-følsomme personer.

Fødevarer

Alkohol, alderen oste, chokolade, MSG og aspartam er blevet fundet for at øge sandsynligheden for migræne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com