Hvordan til at opdage hjertesvigt

06/03/2010 by admin

Hjertesygdom angreb mange amerikanere. Mænd har en højere risiko for at kontakte hjertesygdom end kvinder. Forstå, at der er visse faktorer, som du kan tage for at undgå hjertesygdomme. Regelmæssig motion regelmæssigt og korrekt kost er blot nogle forebyggende foranstaltninger. Nye fremskridt inden for medicin er i øjeblikket udvikles for at finde en bedre og billigere, måde at opdage hjertesvigt forholdsvis hurtigt. Mens disse er ved at blive udviklet, nødt læger til at stole på de andre metoder. Læs videre for at lære mere om hvordan medicinske fagfolk afsløre hjertesvigt.

Instruktioner

• Vurdere ændringer i dit helbred og evner. Hvis det bliver stigende vanskeligt at forcere en flyvning af trapper eller gå op en helbrede, kunne dette være tidlige tegn, det er et problem. Smerter og åndenød er også et problem.

• Vurdere risikofaktorer. Dette kan gøres ved din læge og bestemmes af en række faktorer. Høj risiko mennesker behandles straks og aggressivt, mens mellemliggende risiko patienter støt blive en bekymring for læger. Mellemliggende risiko betyder, at patienten har omkring en 10 til 20 procent chance for at udvikle hjertesygdom i de næste 10 år. Faktorer, der går ind i bestemmelse af hvor høj er din risiko er omfatter familie historie af hjerteproblemer, køn (da mænd har en højere risiko end kvinder), alder, rygning, forhøjet blodtryk, højt indhold af dårlige kolesterol og diabetes.

• Få indledende evaluering er udført. Dette sker også i lægens kontor. Du vil blive bedt om at give din medicinske og slægtshistorie, give blod og har en hurtig fysisk.

• Har kolesterol kontrollere regelmæssigt. Dette er især vigtigt for mænd, der er høj eller mellemliggende risiko.

• Få et calcium CT eller MR scanning gjort. Denne teknologi er hurtigt at blive populære, når de forsøger at registrere hjertesygdomme. Læger vil have en måde at kontrollere for blokeringer i kranspulsårerne. Hvad var brugt i fortiden, og er stadig bliver brugt, er meget dyre og/eller invasive. CT og Mr scanninger er ikke virkelig effektiv, når det kommer til patienten, der er risikofyldte.

• Har en stress test udført. Disse tests er udført ved at have patienten gå eller løbe på et løbebånd. Intensiteten øges konstant mens overvågningen hjertet. Denne test har stor på at identificere personer, der er risiko, men ikke havde mange faktorer, der ville have gøre dem højrisiko patienter.

Tips & advarsler

  • Lipitor er et stof, der kan hjælpe med at sænke dårligt kolesterol (LDL).
  • Læger ser på en måde at øge gode kolesterol (HDL).
  • Hvis der er en historie af hjertesygdomme i din familie, spille opmærksomme for at tage sig af din krop og dit hjerte.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com