Banital og vægttab

04/17/2010 by admin

Banital er et vægttab supplement, der kommer i pilleform og er designet til at hjælpe i sund vægttab. Banital er ikke FDA godkendt til vægttab og er ikke en receptpligtig medicin, så det kan købes af alle.

Funktion

Banital.com hævder, at tillægget virker i fire metoder. Det er beregnet til at fremme sund kulhydrat metabolisme, blokere omdannelse af stivelse til glucose, som forhindrer fordøjelsen af komplekse kulhydrater, hjælpe undertrykke din appetit og øge kroppens stofskifte niveau således stigende samlede energiniveau.

Ingredienser

Banital er en urtekosttilskud, der indeholder et udvalg af forskellige ingredienser. Det indeholder: glucomannan, et naturligt vand opløselige fiber; grøn te, en naturlig ekstrakt, der indeholder koffein, der hjælper med at forbrænde fedt; synephrin, en stimulans, der er designet til at øge energi og kalorieindhold udgifter svarer til koffein; og chitosan, en fiber, der absorberer fedt molekyler dermed reducere mængden af fedt absorberes af kroppen. Banital omfatter også kamille og ginger root, urter, der har været kendt for at støtte sund fordøjelse fungerer.

Effektiv dosis

Fra de naturlægemidler kosttilskud, der er indeholdt i Banital, er kun grøn te, synephrin og chitosan blevet angivet til at bidrage til vægttab, ifølge Criticalorie.com. Men Banital synes at ikke give nok dosering af hver af de ovennævnte ingredienser for effektiv vægttab. Banital indeholder 100 mg af grøn te, når større end 300 mg pr. dag er forpligtet til at stimulere vægttab. Ligeledes, supplementet indeholder en 6 procent koncentration af synephrin, hvilket sandsynligvis ikke er nok og Banital indikerer ikke hvor meget chitosan er indeholdt i deres supplement. En større end 3 g af chitosan dosering har været kendt for at fremkalde vægttab.

Appetit undertrykkelse

Det er uvist, hvorvidt Banital virker som en effektiv appetitnedsættende. Inkluderet ingrediens glucomannan er hovedansvarlige for appetit suppressant påstand. Gluomannan er en vand opløselige fibre, der bliver til en gel-lignende konsistens, når det interagerer med væsker i fordøjelsessystemet. Dette øger fordøjelses tid og fremmer en følelse af at være fuld. 2 til 4 g af glucomannan om dagen, taget med vand 30 minutter før et måltid har været kendt for at arbejde som en appetit suppressant. Banital angiver ikke, hvor meget glucomannan er indeholdt.

Effekter

Banitals samlede effektivitet i vægttab er tvivlsom. Hvis dit vægttab mål er 4 til 6 pounds i 1 til 2 måneder, kan Banital hjælpe med at nå dette mål. Givet manglen klarhed i dosering beløbene for ingredienser, der indgår i Banital, er det imidlertid sandsynligt, at vægtændring når du tager supplementet vil være ubetydelig. At identificere og bruger et par af ingredienserne i Banital af sig selv i effektive doser kan give bedre vægt tab resultater når kombineret med en sund kost og fysisk aktivitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com