Sådan tilsluttes en maske ilt rør

11/21/2010 by admin

Sådan tilsluttes en maske ilt rør

En iltmaske er placeret over en patientens næse og mund til at levere koncentrerede ilt fra en tank. Slangen forbinder masken til ilt kilde, hvorigennem ilt flyder ind i masken. Ilt rør med stik i begge ender, som passer over både maske ilt port og kildeport ilt. Selvom der findes mange typer af ilt masker, er ilt rør generelt universal til at tillade brug med forskellige stilarter og mærker af masker.

Instruktioner

• Holde iltmaske mod dig som om du skulle til at placere det på dit ansigt. Find port i bunden af masken, under hagen kurve. Det er normalt den eneste havn findes på masken. Bruge porten i midterpositionen, hvis andre porte er tilgængelige på masken.

• Åbne ilt slangerne. Placere et stik for enden af slangen på havnens iltmaske. Skub stikket fast på havnen, giver porten passer saa fuldstaendigt som muligt inde i stikket. Sikre, at slangen er sikkert monteret på havnens maske.

• Anbring den alternative ende af dine slanger på havnen i ilt kilde. Fit stikket fast til havnen. Sikre slangen er sikkert til porten, før du tænder ilt.

• Tænd ilt kilde til fem liter eller højere, eller det beløb, der kræves for din patient. Sted maske mod din hånd at føle for tvungen ilt kommer fra masken. Justere slangen til en mere sikker forbindelse til maske eller tank, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Nogle ilt masker komme med slanger allerede på plads. Du skal blot placere løs stik for enden af slangen til at bruge ilt kilden.
  • Bestemme, hvis den maske, du bruger kræver specialiseret slanger. De fleste ilt rør har universal stik enderne, som er beregnet til at passe enhver maske. Fremskridt i hjem ilt terapi udstyr og nogle medicinsk udstyr kan dog kræve specialiserede slanger og masker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com