Tegn & symptomer for livmoderkræft

11/20/2010 by admin

Livmoderkræft kaldes ofte endometriecancer. Det påvirker livmoderen, som er et organ i en kvindes bækken. Der er nogle symptomer på livmoderkræft, der er meget vigtigt for en kvinde at vide, at hvis disse forekommer hun kan søge lægehjælp. Det er mere almindeligt for en kvinde at have denne type kræft efter at have nået overgangsalderen.

Blødning

En kvinde at have vaginal blødning uden relation til hendes menstruationscyklus er en fælles tegn på livmoderkræft. Mange gange dette symptom præsenterer sig selv efter overgangsalderen, men det bør bringes til en læges opmærksomhed, som det er bemærket.

Vandladning

Et symptom på livmoderkræft kan være, når en kvinde oplever smertelige eller brændende når hun tisser.

Bækken

Smerter i bækken området kan være et symptom på livmoderkræft, da livmoderen er placeret lige i kvindens bækken. Smerten kan også føles som om det kommer fra maven.

Samleje

Når en kvinde oplever smerter under samleje, kan dette være et tegn på livmoderkræft. Hun kan også oplever kramper efter samleje.

Decharge

Nogle gange kan en kvinde opleve en tynd, mælkeagtig udflåd, der ikke har blod i den. Denne decharge kan være et symptom på livmoderkræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com