Måder at holde krykker glider

06/21/2010 by admin

Krykker hjælpe dem med ben skader, som et brækket ben eller en forstuvet ankel, komme rundt under helingsprocessen. De er lavet til at passe under armene omkring to inches under armen gruber og har et håndtag i midten til at holde på i støtte. Mens de har en gummi bund, som gør det sværere for krykker til at glide, er der tidspunkter, hvor potentialet for glider er meget lettere, og krykker kan glide ud fra under en arm, hvilket resulterer i smerte, falls og yderligere skader.

Korrekt målinger

Den bedste måde at forhindre krykker glider bruger en krykke, der er dimensioneret korrekt. Sted i bunden af krykke i stueetagen ca. en halv fod uden for fødderne og lad det hvile mod brystkassen. Krykke ordentlig højde måles på omkring to inches under armen pitten. Ifølge pleje dag, kan placere puden direkte i arm pitten forårsage problemer med nerver som snurren arme og følelsesløshed i armene.

Fjerne elementer, der forårsage udkobling

Emner som tæpper, snore eller små emner på gulvet kan forårsage udkobling uden krykker. Når du bruger krykker, er chancen for krykke glider meget højere, fordi disse elementer ikke giver en jævn og stabil overflade til bunden af krykke. Fjernelse af disse elementer vil gøre det lettere at forhindre glider og falder. Læg dem væk indtil krykker er ikke længere nødvendige.

Tilføje regn eller is Tips under dårligt vejr

Krykker er lavet med skridsikkert gummi bund, der hjælpe med at forhindre glide, men typisk bunden af krykke ikke er designet til iskolde eller våde og glatte jorden. Hvis der er sne, is eller vand på jorden og går uden for er uundgåelig, investere i foul-vejr krykke tips, som er lavet for skridsikkerhed på glatte overflader.

Undgå trapper

Trappen er til fare for nogen på krykker fordi en slip af krykke kan forårsage et fald ned ad trappen. Mens det er muligt at klatre op og ned ad trappen på krykker, er det bedre at undgå brug af trappen, når det er muligt at bruge en elevator.

Tør krykke Tips

Når krykke tip, eller bunden af krykke, bliver våd, skal det være tør før du sætter det på et potentielt glatte overflade. Carry et håndklæde eller lignende vare i tilfælde af krykker bliver våd. En våd krykke tip kan glide let, så holder noget for at tørre det vil hindre gled.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com