Almindelig forkølelse hos spædbørn

11/04/2010 by admin

Selv om det kan være bekymrende at se din baby kæmper sin første sygdom, forkølelse er udbredt blandt spædbørn, og immunsystemet kan generelt håndtere virus på egen hånd. Bedste hjælp dit barn bekæmpe en kold, alle forældre bør vide hvad symptomerne er normale, hvad behandlinger er sikker og hvornår det er tid til at ringe til lægen.

Forekomsten

Babyer og børn har ofte flere forkølelse end voksne - omkring 8 til 10 forkølelse før de tænder 2 på grund af deres umodne immunforsvar. Og i modsætning til voksne, der har været udsat og udviklet immunitet til mange forskellige kolde virus hele livet, babyer har haft få, hvis nogen, forkølelse i deres unge liv. Babyer også røre alt, hvad de kan få deres hænder på og sætte deres fingre i munden hele tiden, hvilket gør det nemt for dem at afhente bakterier.

Symptomer

Almindelig forkølelse er en virusinfektion, der er placeret i dit barns næse og hals, så de mest almindelige symptomer omfatter løbende næse og nasal overbelastning, som kan være ledsaget af en lav feber, sneezing, søvnbesvær og irritabilitet.

Spædbørn Under 3 måneder

For de fleste babyer, vil immunsystemet håndtere kulden i sig selv inden for 7 til 10 dage. Men spædbørn er modtagelige for komplikationer fra en kold lungebetændelse og kryds, så hvis dit barn er 3 måneder eller yngre og udvikler en kold, tale med din læge om den bedste måde at behandle den.

Behandling i hjemmet

Intet kan helbrede en forkølelse, så koncentrere sig om at gøre din baby er behageligt mens hans krop arbejder for at bekæmpe det ud. Klare Slim fra næsen med en pære nasal indsugningsventil, fastholde sin sædvanlige væskeindtag og køre en luftfugter i hans soveværelse at reducere nasal overbelastning.

Medicin

Spørg altid din læge, før at give din baby enhver form for koldt medicin. Der er beviser for, at disse lægemidler ikke virker hos børn under 6, og de kan bære risikoen for farlige bivirkninger. Acetaminophen eller ibuprofen formuleret til spædbørn kan være nyttigt, hvis dit barn har feber, men husk at spørge din læge før du administrerer dem fordi disse medikamenter foretage vigtige alder og dosering restriktioner. Aldrig give aspirin til et barn under 18 år; Dette kan udløse Reyes syndrom, en alvorlig tilstand, som kan være dødelig.

Når at ringe til lægen

En let feber (omkring 100 F) er et almindeligt symptom på en kold, men hvis feberen er over 101 F for mere end tre dage, eller hvis den når højere end 102 F, ringe til lægen. Andre tegn, skal du underrette din læge om Medtag: øre smerte, røde øjne, gul øjet decharge, nægter at drikke væsker, færre våde bleer end normal eller symptomer vedvarende længere end 14 dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com