Hvad er årsagerne til menneskers drømme?

04/23/2010 by admin

Hvad er årsagerne til menneskers drømme?

Drømme har altid været et mysterium. Mange mennesker tror, at årsagen til drømme er en psykisk ubalance eller et undertrykt begær ønsker at undslippe deres inderste sind. Andre mener, at drømme er forårsaget af en række kemiske reaktioner i hjernen. Uanset årsagen vil drømme fortsætte med at holde en følelse af mystik og intriger for lærde og spiritisterne.

Følelsesmæssige årsager

Den berømte østrigske neurolog Sigmund Freud erklærede drømme var forårsaget af en persons undertrykt begær, normalt seksuel karakter, der tigger om at blive udtrykt. Freud anførte endvidere, jo mere undertrykt en persons ønsker er, jo mere intens drømme er. Han erklærede, at for at folk til at stoppe med at have sådanne intens drømme, skal de gennemgå terapi for at fastslå kilden til disse undertrykte begær. Selv om mange fremskridt i at opdage årsagerne til drømme har gjort siden Freuds tid, hans teorier bruges stadig til en vis grad i dag.

Fysiske årsager

Det blev senere opdaget, at drømme er faktisk en produktion af hurtige øjenbevægelser (REM) søvn, som er en fase af typiske søvn cyklus karakteriseret ved tilfældige øjenbevægelser. Personen er ikke opmærksom på hans fysiske omgivelser i den vågne verden, men hjernen skaber en pseudo miljø, hvor personen, der er lavet at mene han er i en form for virkelighed, der i virkeligheden ikke eksisterer. Forskere mener, at hjernen skaber denne drøm stat for at regenerere kroppen og reparere eventuelle skader under søvn cyklus.

Genetiske årsager

Nogle forskere har også opdaget, at genetik kan forudbestemme hvis en person vil drømme under søvn og i hvilket omfang hendes drømme vil være realistisk. Det betyder i bund og grund din DNA har kortlagt din hjerne til at sige, om du vil have drømme, hvad slags drømme du vil have, og hvordan intens de kan være.

Åndelig årsager

Der er nogle mennesker, der også linker drømmer at spirituel krise eller opvågnen. Nogle siger, drømme er en måde at komme i kontakt med en person højere magt. Drømme kan tolkes som en måde for den højere magt til at fortælle folk hvad de skal gøre med deres liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com