Sygepleje Plan for pleje af inficerede Toenail

03/25/2010 by admin

En sygepleje plan for pleje af en inficeret toenail er normalt begrænset til et sæt af medicin og behandling ordrer sat tilbage af en læge eller andre primære sundhedspleje professionelle. Mens sygeplejersker ikke kan gennemføre brug af medicin ikke bestilt af en læge, kan de oprette en detaljeret plejeplan, hvor patientens tilstand mål og tidsrammer for præstation er inkluderet.

Brug Standard forholdsregler

En sygepleje plan af pleje for næsten enhver infektion bør omfatte standard forholdsregler, som bidrage til at mindske risikoen for infektioner, og sekundære infektioner hos patienter og personale. Når omsorgen for en inficeret toenail, bør ren, ikke-sterile handsker anvendes. Det er næsten må ændre handsker mellem forskellige opgaver på den samme patient. Vask hænder før og efter håndtering af inficerede toenail er også vigtig.

At tage ordentlig pleje af tånegle

Tånegle kan blive smittet af forskellige årsager, den mest almindelige af Religious resultatet af en indgroet toenail. En læge vil diagnosticere denne betingelse og enten behandle det kirurgisk eller ordinere medicin. Det er vigtigt, at sygeplejersker ikke skære en patients inficerede toenail tilfældigt, og hvis infektionen er sekundære til diabetes, en ortopæd bør høres. Sygeplejersker skal inspicere tånegle og gøre opmærksom på eventuelle unormale udseende i farve eller tykkelse.

Bandaging og foden opsuger

Inficerede tånegle bør være bandager let, hvis ikke kontraindiceret, for at give mulighed for tilstrækkelig væv perfusion. Den lette bandagering forhindrer også yderligere irritation af det område, der kan forekomme under daglig aktiviteter. Læger kan ordinere en antimikrobiel, antifungus eller antiseptisk medicin, der skal anvendes så ofte som angivet på administration Medicinkort. For mindre toenail infektioner eller ubehag, kan foden opsuger være nyttige, da de ofte indeholder salte eller meget mild antibakterielle løsninger til at hjælpe med at lindre hævelse og smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com