Hvordan håndterer jeg følelser af at være vred?

03/23/2010 by admin

Hvordan håndterer jeg følelser af at være vred?

Overdreven vrede kan have skadelige virkninger på din mentale og fysiske sundhed. Alle beskæftiger sig med vrede, da det er en normal følelse. Centrale er at håndtere følelser af at være vred på den rigtige måde. Det er vigtigt at indse, at du er i kontrol over din vrede følelser, følelser og adfærd. Det tager bare nogle forsøg på at slappe af din krop og styre dit sind og tanke processer.

Instruktioner

• Tage tre til fem dybe indåndinger. Indånd gennem næsen og ud gennem munden. Gøre dette, så snart du begynder at føle sig vred. Fortæl dig selv at du er ansvarlig for de følelser, der gør dig vred, og du er i kontrol over hvordan du føler.

• Drej på musik, du elsker. Uanset om du er i varmen i vrede eller behandler følgerne af at miste dit temperament, kan musik berolige dig eller øge dit humør. Musik kan også udløse hukommelse af noget eller nogen tid, at du elsker. Hvis du føler dig selv blive sur, tænde noget musik, der beroliger nerverne eller øger dit humør.

• Tag en lur. Nogle gange er grunden til du føler overemotional og vred, fordi du er træt. Dette henvise ikke blot til at blive fysisk træt. Det er muligt at føle sig mentalt træt så godt. Lå og hvile når du håndterer disse følelser.

• Få noget motion. Prøv beroligende øvelser såsom yoga. En anden måde at bruge øvelse for at håndtere følelser af at være vred er at engagere sig i en anstrengende motion. Løb, svømning eller cardio aerobic kan træne den aggression, der forårsager eller brændstoffer vrede.

• Skrive i en journal. Arbejde gennem de vrede følelser skriftligt kan skabe klarhed og være katartisk. Holde styr på de vrede følelser og hvad sandsynligvis forårsaget dem.

• Søge hjælp hos en terapeut. Hvis du er i stand til at håndtere følelser på din egen, søge rådgivning at have nogen at snakke med. Vrede forvaltning skræddersyet terapi er en mulighed.

Tips & advarsler

  • Hvis du føler som om du vil handle i en voldelig måde, fjerne dig selv fra situationen straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com