Hvad er årsagen DDD i den lavere brysthvirvelsøjlen?

07/22/2010 by admin

Hvad er årsagen DDD i den lavere brysthvirvelsøjlen?

Degenerative disc sygdom (DDD) er en fælles lidelse også kendt som slidgigt i rygsøjlen. Ifølge den amerikanske sammenslutning af neurologiske kirurger, lider ca. 65 millioner mennesker af rygsmerter hvert år.

Identifikation

DDD påvirker normalt mennesker over 50 år. Det er en degenerativ tilstand, der kan forårsage rygsmerter fra beskadigede diske lægger pres på nerve rødder af rygsøjlen.

Symptomer

Symptomerne på DDD er kronisk thorax eller lave rygsmerter, smerter i benene og en stigning i ubehag fra sidder, bøjning eller ophævelse.

Årsager

Måske er den mest almindelige årsag til DDD aldrende. Ifølge Chicago Institute for neurokirurgi og Neuroresearch viser 85 procent af befolkningen nogle tegn på disc degeneration i en alder af 50. Alder forårsager også sener og ledbånd at fortykkes, hvilket gør dem mindre fleksible.

Behandling

DDD kan behandles med fysioterapi, hvile, steroider, anti-inflammatoriske medicin og livsstil ændringer. Kirurgi kan være anbefalet, hvis disse behandlinger ikke give lindring fra smerter. Kirurgi til korrekte rygsmerter fra DDD kunne inddrage sammensmeltning af diske i rygsøjlen.

Overvejelser

DDD er et potentielt invaliderende tilstand, der kan påvirke en persons liv i en negativ måde. Hvis ikke-kirurgisk behandling ikke er effektiv til at lindre smerter inden for tre måneder, kan kirurgi være nødvendig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com