Sådan køber du en lysterapi System

07/18/2010 by admin

Sådan køber du en lysterapi System

Lys terapi indebærer udsættelse for høje niveauer af lys til behandlingsformål i et kontrolleret miljø. Har du mange muligheder for lysterapi systemer; men der er et par faktorer til at huske når du køber en.

Instruktioner

• Overveje at betale overalt fra $100 til $700 for en lysterapi system. Priserne variere afhængigt af enheden og mærke du køber.

• Kig efter et system, der ikke sigter mod lys direkte på dine øjne. Lyset bør rettes nedad. Derudover bør det har filtre til at bortfiltrere farlige lysstråler.

• Sørg for, at systemet er blevet testet og dens effektivitet bevist gennem kliniske forsøg.

• Vælg typen lys system passer bedst til din tilstand. Lys terapi bruges til generelle smerter og depression. Farveterapi er normalt anvendes til acne og hudproblemer, smerte og depression. Lavt lys terapi mål hårtab, ødem, hævelse og smerte.

• Tage i betragtning, at lyse lys terapi er den mest almindelige form for lys terapi bruges. Det indebærer sidder foran en lyskasse (lux boks), der hjælper med at regulere døgnrytme (24-timers biologiske ur) og genoprette balancen. Denne form for terapi behandler de fleste sundhedsproblemer og er særligt effektiv i behandling af følelsesmæssige problemer, generelle smerter, søvnforstyrrelser og depression.

• Køb en farve terapi system hvis du ønsker at behandle hormon ubalancer. Dette system bruger rød, blå, violet eller hvidt lys. Energien fra lyset skifter til elektriske impulser når lys ind på nethinden i øjnene. Impulserne rejse til hjernen, hvor de forårsager frigivelse af hormoner, der påvirker humør og smerte følsomhed.

• Vælge lavt lys terapi system hvis du har en travl hverdag eller rejser hyppigt. Denne bærbare system indebærer anvendelse af en laser wand, du anvender til ømme områder eller Akupunktur punkter. Systemet udsender fotoner (lys energi bølgelængder) som er absorberet af celler i kroppen og forvandlet til cellulære energi, hvilket fører til hurtigere helbredelse og hjælper kroppen slippe af med smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com