Klinisk vurdering protokollen

11/09/2010 by admin

Klinisk vurdering protokollen

Klinisk vurdering protokoller er standardiseret observationer klinikere gøre at evaluere præsentationen af en mental sundhed klient. Vurdering protokoller tillader klinikere at sammenligne patienters præsentation fra session til session og vurdere eventuelle ændringer i stand.

Funktion

Klinisk vurdering protokoller eller mental status eksamener levere standard kategorier, der alle klinikere observere og registrere i psykisk syge. Funktionen af disse kategorier er at vurdere aspekter af mental sundhed og til at måle udviklingen eller formindske symptomer over tid.

Vurdering kategorier

Den kliniske vurdering er sammensat af flere dele. Klinikeren ser på orientering til dato og tid, udseende, motor, tale, påvirker, holdning, tænkte proces og indhold, perception, opmærksomhed, indsigt, og om patienten er selvmordstanker eller morderiske.

Tidsramme

Den kliniske vurdering kan er ofte afsluttet inden for den første session eller udnævnelse, men gentages eller re observeret i hele uopsigelighed behandling at evaluere nedsættelse eller forhøjelse af symptomatologi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com