Vokal snor kræftbehandlinger

02/27/2010 by admin

Vokal snor kræft er mere almindeligt kendt som kræft i halsen. Denne type kræft er mest almindelig hos mænd, især rygere over 50 år. Der findes en række behandlingsmuligheder for vokal snor kræft, afhængigt af størrelsen og omfanget af kræft.

Kirurgi

Kirurgi er en fælles behandling af vokal ledningen kræft, når svulsten er lille nok til at blive fjernet. Laserkirurgi er et populært valg på grund af høj succesrate og korte inddrivelse gange.

Stråling

Stråling er den mest almindelige behandling for tidligt vokal snor kræft. Denne behandling bruger X-ray energi til at dræbe kræftceller, og det kan normalt bevare en patients vokal evne.

Stråling og kemoterapi kombination

Hvis tumor er stor eller kræften har spredt sig til lymfeknuderne, kan læger anbefaler en kombination af stråling og kemoterapi. NIH har fundet, at denne behandling er som regel en succes i besparende stemmebånd og bevare tale.

Fjernelse af stemmebånd

I nogle avancerede tilfælde, kan kirurgisk fjernelse af stemmebånd være nødvendigt. Alt efter tilfældet, kan læger kunne implantat kunstige stemmebånd.

Terapi

NIH har fundet, at mange behandlinger af vokal snor kræft kræver tale og synke terapi for at hjælpe patienten til at tilpasse sig ændringer i halsen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com