Hvordan at rengøre en tilgroet sø

03/16/2010 by admin

Hvordan at rengøre en tilgroet sø

Uden ordentlig ledelse, kan en sø blive tilgroet, og vil til sidst form i en histosol, som er et område hvor organisk stof ophobes mængder hvor frisk, strømmende vand bliver sumpet. Vandplanter bidrager æstetisk karakter, og er en mad og ilt kilde til området omkring søen, men nogle gange skal være indeholdt for at hjælpe søen bo levedygtige. Før et regime, der tager sigte på at kontrollere overvækst af en sø indledt, skal planterne identificeres, for ikke at blive forstyrret, hvis de er en beskyttet art. Ikke-beskyttede arter kan ofte raked, klippe eller trukket, for at gøre søen mere rentabelt for rekreation og dyreliv.

Instruktioner

• Bestemme hvad plantearter er tilgroet. Konsultere en field manual, eller leje en botaniker at udforske området i og omkring søen. De fleste gange, er der mere end én art forårsager overvækst af en sø. I dette tilfælde tag forholdsregler for at sikre udsatte arter.

• Rengør overfladen af søen. Iført Vader gear, gå så langt ud i vandet som du kan, skimming overfladen af søen med en netto scoop. Når søen bliver for dybt til at vade, drive en båd til områder, der er overgroet og skimme dem med scoop net. Indsamle alle rester i en bunke på kysten for senere bortskaffelse. En anden teknik til at rengøre overfladen af en sø indebærer, at trække en stor netto bag båden, indsamle enhver plantemateriale. Denne metode kan arbejde bedre for større områder med massiv overvækst.

• Rengør kystlinjen. Invasive arter kan raked, klippe eller trukket. De kan derefter indsamles og bortskaffes.

• Leje en opmudring selskab til skraber bunden af søen, hvis det er fast besluttet på at blive tilgroet. Hvis overfladen af søen er tilgroet, er det sandsynligt, at bunden er tilgroet, så godt. En opmudring selskab vil være i stand til at vurdere, om dette er tilfældet eller ej. Omkostningerne i forbindelse med en opmudring er normalt $10 til $30 per cubic yard.

• Forhindre overvækst fra at vende tilbage ved hjælp af herbicider. Herbicid anvendelse bør begynde omkring kysten, og fortsætte mod midten af søen. Der er herbicider rådighed, der vil hæmme visse plantearter specifikt. Det er generelt betragtes som bedre at bruge eco-friendly herbicider til at styre planternes vækst, hvis det er muligt. Herbicider kommer i både pille og flydende form, og er for det meste, sikkert for fisk og andre vandlevende dyr.

Tips & advarsler

  • Bære en liv-preserver vest når ud på søen i en båd.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com