Hvad er handicap kriterierne for Medicare?

04/09/2010 by admin

Medicare fordele kan ofte være tilsluttet invaliditetsydelser. Generelt, at have et handicap kan du ansøge om Medicare fordele, før du tænder 65, som er den normale alder for Medicare tilmelding. Gør skal dit handicap falde i de kriterier, der bestemmer betingelserne for at modtage Social Security invaliditetsydelser program.

Social Security Disability og Medicare

Hvis du modtager Social Security invaliditetsydelser, er du automatisk tilmeldt i Medicare efter 24 måneder efter modtagelsen af invaliditetsydelser. For at kvalificere sig til at være indskrevet i Medicare, dit handicap skal opfylde SSD program kriterier: du skal have en fuld-sigt handicap. En fuld-sigt handicap betyder, at din tilstand vil vare et år eller mere. (Hvis din tilstand varer i en periode kortere end et år, men det vil føre til døden, så det er også betragtes som fuldbårne.) End at bevise, at din tilstand er fuldbårne, skal du også vise, at det holder dig fra at arbejde.

Blindhed og Medicare

Hvis du er en blind person, der er yngre end 65 år, og du modtager enten SSD fordele eller supplerende sikkerhed indkomst fordele, kvalificeret du også til at modtage Medicare fordele. Som med andre handicap betingelser, at kvalificerer dig til at modtage SSD fordele, få du kun Medicare efter 24 måneder efter at have modtaget sociale ydelser. Hvis du modtager supplerende sikkerhed indkomst, behøver din tilstand ikke nødvendigvis at gøre dig i stand til at arbejde. Du behøver ikke at tilmelde dig eller ansøge om Medicare, da du vil blive tilmeldt automatisk efter din 24 måned af handicap.

Jernbanen pensionering bestyrelsen handicap

Hvis du modtager invaliditetsydelser fra jernbanen pensionering bord, du også kvalificere dig til at tilmelde sig i Medicare før alder 65. To handicap krav for at modtage fordele og tilmelding til Medicare har en permanent medicinsk tilstand, der forhindrer dig i orden og er 55 år eller ældre og blinde, med en anden betingelse, også forhindrer dig i at arbejde. Hvis dit handicap opfylder disse krav, og du modtager RRB fordele, vil du også være automatisk tilmeldt Medicare efter 24 måneder efter modtagelsen af fordele. Når du tænder 65 år, vil du også være automatisk tilmeldt.

Medicare del C og del D

Hvis du har et handicap, der opfylder de kriterier, der er nævnt ovenfor, og du modtager Social sikring eller RRB fordele, er du automatisk tilmeldt i Medicare del A og del B. Imidlertid er det også tilladt at tilmelde i del C og del D. Den væsentligste forskel med del A er, at du ikke er automatisk tilmeldt og du skal betale månedlige præmier for sin dækning. Du kan tilmelde dig det tidsrum, starte tre måneder før din 25 måned af fordele og slutter tre måneder bagefter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com