Hvordan man vælger den rigtige mad at spise

02/28/2012 by admin

Spise fødevarer fra madpyramiden har været i fokus i den ernæringsmæssige rådgivning fra læger, sundhed specialister og forældre i generationer. Madpyramiden består af brød, korn og ris; frugter og grøntsager; mælk, yoghurt og ost; og kød, fjerkræ, fisk, tørrede bønner, æg og nødder.

Instruktioner

• Få de passende portioner. Det anbefales, at en person spiser de følgende daglige portioner fra de vigtigste fødevarer pyramide grupper at få vitaminer og mineraler er nødvendige for en sund krop: 6-11 portioner af brød, tre til fem portioner frugt og grøntsager, 2-4 portioner af mejeriprodukter og to til tre portioner af kød, fisk eller fjerkræ. Bemærk at servering mængde afhænger af alder og aktivitet niveau af personen.

• Brug erstatninger. Hvis kød ikke er en del af en persons kost, prøve alternativer for at få den samme mængde af næringsstoffer. Bønner, nødder og fisk kan alle bruges som erstatning for kød. Disse fødevarer give en stor kilde til protein.

• Drik mælk. Mælk er høj i calcium. Calcium-beriget fødevarer er yoghurt og ost. Calcium indtag er vigtigt for sunde tænder og stærke knogler. En 400-500 mg daglig indtagelse af calcium anbefales.

• Spiser eller drikker Vitamin C. C-Vitamin hjælper med at fremme et sundt immunsystem og væv. De fleste frugter og grøntsager kan levere store kilder til vitamin C.

• Tage vitaminer. Nogle gange er det svært at få den korrekte mængde af næringsstoffer i systemet på daglig basis. En flere vitamin kan levere næringsstoffer, der er forsvundet fra en daglig kost. Vitaminer kommer i tablet eller kapsler. De kan købes i formen vegetar for folk, der enten ikke spise kød eller begrænse deres kød indtag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com