Hvordan man kan finde et plejehjem for ældre

02/02/2012 by admin

Hvordan man kan finde et plejehjem for ældre

Som seniorer alder, kan mindske deres sundhed og deres behov for assisteret care kan vokse. Når de kan ikke længere sikkert forblive i deres hjem, er en bolig mulighed et plejehjem for ældre. Disse Sommerhuse tilbyder seniorer en intim, familie-orienteret indstilling sammen med støtte omhu tjenester tilbydes af uddannet personale. For at finde lige døgninstitutioner program, skal du kende de rigtige spørgsmål at stille.

Instruktioner

• Kontakt den senior læge for aktuelle oplysninger om hendes medicinske behov. Spørg om særlige behov vedrørende medicin, kost, ambulation, egenomsorg evner og mentale funktion. Hvis der foreligger ingen aktuelle oplysninger, arrangere en medicinsk vurdering.

• Finde en ældre-care konsulent eller geriatriske specialist, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige type af faciliteten. Hver stat har en afdeling på aldring afdeling med oplysninger på licenserede plejehjem og hvordan man finder dem. Kontakt din lokale senior center, som også har henvisningsoplysningerne.

• Gå online for at finde gratis ekspert ældre-care henvisning ressourcer. Kontakt ældste ekspert websteder som aplaceformom.com og ElderCarelink.com, og du vil blive sat i kontakt med ledende eksperter for at få flere oplysninger. Hvis du skriver i slags boliger program du vil med din ønskede placering, vil de kontakte dig via e-mail eller telefon for at besvare dine specifikke spørgsmål.

• Besøg de potentielle plejehjem med den person, der er placeret. Omfatte senior så langt som muligt mens du søger bolig så hun kan føle sig involveret i processen. Være sikker på, at hjemmet er licenseret. Diskuter plejebehov af den person, du henviser med boligområder hjem personale til at sikre passende programmering og personale er til rådighed.

• Omkostninger for at leve på et senior plejehjem varierer afhængigt af den type og hyppigheden af behovene hos beboeren. Senior-pleje eksperter på aplaceformom.com anbefaler "pleje niveau gebyrer vil blive fastlagt, efter beboerens behov er blevet vurderet af ejeren eller operatøren." Forsikringen dækker normalt ikke denne type pleje. Spørge om nogen dækning, du måske får fra Medicare for mere kvalificeret pleje som fodring rør vedligeholdelse eller sår pleje.

Tips & advarsler

  • Finde ud af, hvilke tjenester er inkluderet i det gebyr, du citerede, som om Tøjvask, aktiviteter og transport er inkluderet i den månedlige rente.
  • Spørg om eventuelle yderligere omkostninger, hvis plejebehov af senior bør øge eller ændre.
  • Tale med nuværende beboere og familie for deres udtalelser om hjemmet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com