Ugentlige Plan for en diabetisk diæt

02/26/2012 by admin

Lever med diabetes kan være frustrerende. Planlægning hver uge spiser og motion tidsplan kan begrænse daglige frihed men kan være en stor hjælp i forvaltningen af din diabetes. Det er vigtigt for diabetikere til at spise små, anrettede måltider med jævne mellemrum hele dagen for at holde blodsukkeret stabilt. Kosten skal være sund og selvbærende. Motion er også nyttigt i håndtering af sygdommen.

Oprette en tidsplan

Vælge en dag i ugen for planlægning af den følgende uges kost og motion rutiner. Udskrive en ugentlig kalender og lave en menu af hvad du vil have til hvert måltid. Også omfatte din træning planer. Gennemgå tidsplanen til at være sikker på det er sunde og gavnlige for dig. I slutningen af hver uge, du kan overveje, om eller ej mødte du din planlagte mål og hvordan du kan forbedre. Dette kan også være den dag, du angiver skal gå på indkøb for alt hvad du skal bruge i løbet af ugen. Vis dine skemaer og planer til din læge for at se, om du er på rette spor.

Planlægning af dine måltider

Tal med din læge om dit kalorie behov. En typisk kvinde med diabetes har brug for omkring 1.600 kalorier pr. dag og en mand har brug 2.100 men disse beløb kan variere. Kaloriefattige behov svinger baseret på faktorer såsom køn, nuværende vægt, mål vægt, muskel masse og aktivitet niveau. Når du finde ud af dit kalorie behov, dividere dette tal med fire. For eksempel, hvis du har brug for 1.600 kalorier pr. dag vil dit resultat være 400. Dette er hvor mange kalorier du skal spise til morgenmad, frokost og middag. Du vil have 400 kalorier overladt til delt mellem to snacks af 200 kalorier. Spise disse måltider og snacks med jævne mellemrum i løbet af dagen at holde dit blod sukker niveauer stabil. American Diabetes Association anbefaler, at halvdelen af daglige kalorier bør fra fiber-rige kulhydrater i form af ikke-stivelsesholdige grøntsager. Balance stivelse og proteiner for de resterende kalorier. Indarbejde omkring fem portioner frugt og grøntsager i din måltider hver dag.

Motion

Det er vanskeligt for mange diabetikere til at opnå eller opretholde en sund kropsvægt. Motion er en kritisk faktor, der kan hjælpe dig med at opfylde dine mål. Skal udøve en fast del af din livsstil og medtage den i din tidsplan. Store øvelser for mennesker med diabetes walking, cykling og svømning. Indarbejde mindst 30 minutters motion mindst fire gange om ugen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com