Effektive strategier til at gribe ind med kemisk afhængighed

02/04/2012 by admin

Kemisk afhængighed, hvad enten det er afhængighed alkohol eller narkotika, ødelægger liv hver dag. Ifølge National Institute on Drug Abuse, i 2003 gik ca 332,046 mennesker på skadestuen med stof - eller alkohol-relaterede skader eller sygdomme. Når nogen du elsker lider af kemisk afhængighed, går konsekvenserne langt ud over den enkelte kugle af brugeren. Børn, ægtefælle, familie, venner og kolleger alle føle konsekvenserne af kemisk afhængighed i deres liv.

Intervention

National Institute on kemisk afhængighed, at intervention er et vigtigt skridt mod genopretning. En intervention giver mulighed for familie og venner af misbrugeren til at gribe ind før misbrugeren hits bund og mister sit job, hendes familie og hendes venner. Mens vejledning af en sundhedsperson er nyttige, når du forbereder en intervention, giver The partnerskab for et stoffrit Amerika (PDFA) nyttige råd om, hvordan vi kommer videre. Mest vigtigt er at dem, der deltager i interventionen (ikke mere end seks til otte) være mennesker, der virkelig er investeret i den narkoman liv. Formålet med et indgreb er at provokere det Intervention løsninger specialister kalder en "omsorgsfuld krise." Hver medlemsstat udarbejder en kreditorliste af glade minder hun har af narkoman sammen med en oversigt over kemisk beslægtede begivenheder, der har ondt misbrugeren. Gennem understreger kærligheden interventionists føler og skade, de har oplevet, misbrugeren er tvunget til at tage konsekvenserne af sine handlinger.

Viser misbrugeren konsekvenserne af hendes tidligere handlinger, er imidlertid ikke nok. Interventionen skal være en krise. Misbrugeren skal skubbes til Angiv behandling straks, og hvis hun nægter, umiddelbare konsekvenser bør fastsættes nøgne og fulgt.

Professionel Assistance

Hvis iscenesættelse en intervention ikke synes som den bedste tilgang til din situation, kan hospitaler, skolens vejledere og læger hjælpe i konfrontere og adgang til en narkoman. Disse fagfolk er bedst egnet til at identificere den mest hensigtsmæssige behandling for afhængighed.

Underliggende spørgsmål

Som Ohio State Medical Center, er kemisk afhængighed ofte et resultat af en kompleks af faktorer udvikle fra genetisk prædisposition og miljømæssige påvirkninger. Psykiske problemer kan føre til kemisk afhængighed og undladelse af at behandle en underliggende psykiske problemer betyder manglende virkelig løse sygdommen.

Modstand

Uundgåeligt, intervention kan være en smertefuld proces for alle involverede, og resistens over for behandling er en typisk reaktion for narkomaner. Ikke desto mindre fastslår velvinge PDFA, at de fleste misbrugere, der modtager behandling gør dette på grund af nogle form for ydre pres, uanset om det er ægtefællebidrag, familiær eller juridisk. Succesfuld behandling er ikke nødvendigvis afhængig af ivrige deltagelse fra misbrugeren. I stedet give værktøjerne behandling giver misbrugeren styrke med kyshånd bekæmpe afhængighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com