Hvad er farerne ved aluminium vandflasker?

01/14/2012 by admin

Hvad er farerne ved aluminium vandflasker?

Som flere spørgsmål der rejses om sundhedsrisici af kemikalier, der anvendes til at gøre plastik vandflasker, har millioner af brugere skiftet til aluminium containere, at tro, at de sikrere valg. Selvom aluminium ikke har fået så meget opmærksomhed som plast, er lignende spørgsmål blevet rejst om dens virkninger på sundhed. En omhyggelig gennemgang af den tilgængelige litteratur er forpligtet til at sortere de påstande og modkrav rejst af kritikere og fortalere.

Produktionsprocessen er mistænkt

Vurdering af risiciene, der begynder med en forståelse af processen, der bruges til at gøre aluminium og plastik vandflasker. Miljøhensyn er dukket om bisphenol A eller BPA, en vigtig ingrediens i plastflasker. Når udsættes for varme, være sporbare mængder af BPA — på visse betingelser — kan sive ned i fødevarer eller væsker, ifølge reusablebags.com. Indtagelse af disse forbindelser er knyttet til visse former for kræft (især af prostata) samt udviklingsmæssige defekter, efter at webstedet.

Flaske beslutningstagere indrømme problemer

Skifte til aluminium flasker lød som en ideel løsning, i lyset af yderligere oplysninger om BPAS evne til at forstyrre hormonsystemet. I August 2009, men SIGG og Laken — to fremtrædende producenter – erkendte, at hver flaske, før August 2008 havde blevet foret med et vand-baseret expoxy, der indeholder BPA, ifølge reusablebags.com. Begge virksomheder har reageret ved at skifte til EcoCore, en ny vand-baseret liner, der er attesteret som værende fri for BPA og andre skadelige kemikalier.

Førende selskab klarede sig godt

Prøvning af et uafhængigt tysk selskab, ÖKÖ-TEST, findes der rester i aluminium flasker overskredet EU standarder. Kun to flasker lavet af SIGG — kendt som markedsleder i Tyskland og Schweiz – indeholder ikke aluminium, ifølge progressivekid.com. En anden virksomhed, Lefo Institut, også fundet BPA rester i det meste af aluminium flasker det testet. Tyske miljømyndigheder Se ikke et problem, siger niveauet faldt som overflødig syntetisk materiale fra belægning vasket ud, hvorfor kunder opfordres til at grundigt vaske ud aluminium flasker før genbruge dem.

Sundhedsmæssige problemer stadig muligt

Forbinder hjernen degeneration set i Alzheimers sygdom til skadelige aluminium niveauer har dokumenteret mere problematisk. Dr. Lutz Frolich, sekretær i Frankfurt-baserede Alzheimers Foundation, hævdede på progressivekid.com, et øget niveau af aluminium findes i Alzheimers patienters hjerner kunne være resultatet af forkerte målinger. Andre undersøgelser har dog vist, at høj aluminium niveauer i fødevarer kan føre til åreforkalkning, eller åreforkalkning. Sådanne nyheder er nok til at overbevise medicinske fagfolk såsom Frolich til at advare, "aluminium er en potentiel fare for dit helbred; unødvendige beløb bør undgås."

Tredje indstilling anbefales

Efter at have afvejet alle de beviser, de fleste myndigheder stadig føler komfortabel anbefale aluminium vandflasker som beholder valg for cyklister, vandrere og bjergbestigere, reusablebags.com er noteret. Aluminium gør et attraktivt alternativ til plast og andre typer af engangsbeholdere, som yderligere tilstopper lossepladser. For dem, der stadig føler nervøs om aluminium, thegoodhuman.com anbefaler rustfrit stål containere, der ikke knæk, udvaskes eller bryde og er lige så miljøvenlig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com