Lever Detox Plan

12/28/2011 by admin

Efter en periode med at spise eller drikke dårligt, kan leveren blive dorsk som den forsøger at nedbryde fedt fra fødevarer. Behandling af en stor mængde af fedtholdige fødevarer kan forårsage leveren til at bremse, faldende energi og langsommere metabolismen. Ifølge Mayo Clinic er kroppen i stand til at afgifte på egen hånd uden kalorieindhold restriktioner eller perioder af fastende.

Detox Plan

Mens Mayo Clinic foreslår at detox kost ikke fjerner toksiner (da kroppen er i stand til at gøre det naturligt), det viser, at gennem en diæt af frisk frugt og grøntsager, magert protein og fuldkorn, vil kroppen ikke blive kørt ned med højt fedtindhold, lette belastningen på organer.

Hvis du har været igennem en periode af usunde spisevaner og du føler træg eller oppustet, især omkring helligdage, kan en lever detox plan bruges til at forbedre din følelse af energi og hjælpe med at fjerne oprustning i leveren eller andre organer.

Undgå fødevarer, der indeholder store mængder af salt, sukker, kolesterol eller fedt, som du ville med enhver sund kostplan. Give leveren en pause ved at begrænse forarbejdede eller højt fedtindhold fødevarer og holde sig til naturlige produkter.

Under en lever detox, for en til to dage Spis intet men rå frugt og grøntsager, der er højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. For to dage, undgå stegt eller fedtholdige fødevarer, rødt kød eller koffein at forhindre, at leveren arbejder alt for hårdt i løbet af en rense.

Drikker mindst 64 ounces vand dagligt er den bedste måde at detox organer og kroppen. Tilføje saften fra en frisk citron til otte ounces vand kan være gavnligt i at rense leveren og galdeblæren. Citronsaft hjælper mave fordøje mad samt rensning i blodbanen, da det fungerer som en astringerende.

Drikke en kop citron vand hver dag efter middagen til at rense leveren og støtte i fordøjelsen, og holde sig til en renere diæt for at forhindre oprustning i leveren eller andre organer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com