Alternative helbredelsesmetoder for gigt

01/02/2012 by admin

Gigt er en tilstand, der forårsager smerte og stivhed i leddene. Typer af arthritis omfatter slidgigt, leddegigt, psoriasisgigt, og gigt. Lidelsen kan påvirke nogen af leddene i kroppen, men mest almindeligt opstår i hænder, knæ, hofter, ryg og nakke. Mens medicin ofte bruges til at behandle betingelsen, er der alternative helbredelsesmetoder for gigt.

Kosttilskud

Der er flere kosttilskud, der bruges til at behandle gigt og gigt-relaterede smerter. Spørg din læge, hvis en eller flere af dem kan arbejde for dig.

Glucosamin og chondroitin, fundet i mange kosttilskud, kan forbedre fælles sundhed og mindske smerter og inflammation. Nogle eksempler på mærker af Glucosamin og chondroitin kosttilskud nu Foods, Vitamin Shoppe og naturens svar. Anbefalede doser er 1.500 mg Glucosamin og 1.200 mg chondroitin.

Et andet supplement anvendes til behandling af gigt er den samme, som indeholder S-adenosylmetionin methionin og er blevet udviklet for at fremme sunde ledfunktion. Den typiske anbefalede dosis er 400-800 mg.

Fiskeolie kan hjælpe med at mindske smerter og inflammation i forbindelse med gigt. Fiskeoliekapsler er bredt tilgængelige i helsekost butikker, kiosker og andre steder, hvor der sælges vitaminer. Du kan spise mere fede fisk som laks og makrel, at opnå den samme virkning.

Akupunktur

Akupunktur har længe været anvendt som et middel mod smerter og stivhed forårsaget af gigt. Under behandling indsætter en akupunktør tynde nåle på forskellige tryk punkter i kroppen. Akupunktur er beregnet til at forbedre blodgennemstrømningen og omsætning til forskellige områder af kroppen og har vist sig at mindske smerter. National Institutes of Health har godkendt brugen af akupunktur til behandling af gigt.

Varme og kolde behandlinger

Udsætter de berørte områder til varme og kolde komprimerer kan hjælpe behandle gigt. Varme puder kan være anvendt hver par timer 15 minutter til en halv time til lindring. Varme bade og jacuzzi kan tilbyde den samme form for smertelindring. Opblødning i varmt vand i 15 minutter og derefter i koldt vand i et minut kan reducere betændelse forårsaget af arthritis. Isposer kan bruges, når du vil dulme et område og reducere fælles hævelse. Anvendes køleelementer til 15 - 30 minutters mellemrum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com