Ting, der hjælper kropsholdning

11/12/2011 by admin

Ting, der hjælper kropsholdning

En stillesiddende livsstil er fælles for mange i USA. En bivirkning af at bruge så meget tid sidder er dårlig kropsholdning. Dårlig kropsholdning kan blive anden natur og du kan ikke engang være klar over det. Ifølge Patrice Winter, en talsmand for American Physical Therapy Association, forbedre din kropsholdning gør du ser ud som om du har mistet 10 lbs. Heldigvis, der er ting at gøre denne hjælp kropsholdning.

Justering

Mens du sidder i din kontorstol, holde din krop i tilpasningen. Gøre en indsats for at tilpasse skuldre, ører og hofter i en lodret linje. Undgå hunching dine skuldre eller skæve kejtet til den ene side. En anden ting, der hjælper kropsholdning er jævnt distribuere din vægt mens du sidder i stolen.

Sko

For at hjælpe kropsholdning, altid bære sko med god svangstøtte og masser af plads i området tå. Også, bære høje hæle sparsomt, da de bidrager til dårlig kropsholdning. Undgå at bære flip-flops samt de tilbyder ikke svangstøtte. Generelt meget høje hæle eller meget flade sko er at undgå.

Motion

Motion som yoga og svømning styrker din ryg og centrale abdominale muskler. Styrkelse af disse muskler fremmer god kropsholdning. Både svømning og yoga styrke musklerne, og giver samtidig aerob fordele. Ikke alene det giver reelle fysiske fordele, men motion også fremmer krop tillid, som vil hjælpe dig stå oprejst og føle dig godt tilpas.

Påmindelser

Mind dig selv at stå og sidde op lige i kreative måder. Skrive noter til dig selv på sticky notes. Placere dem på din bil dashboard, skrivebord, computerskærm og telefon. Skrive påmindelser som "Stand up straight" eller "Ingen slumping" på de sticky notes. Du vil blive mindet om at se din kropsholdning på tilfældige øjeblikke i løbet af dagen. Det vil forhåbentlig blive vane over tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com