Hvordan man kan udvikle Mental sejhed

11/10/2011 by admin

Hvordan man kan udvikle Mental sejhed

Ralph Jean-Paul, grundlægger af potentielle 2 succes, definerer mental sejhed som havende en fysiologisk kant, der gør det muligt at være konsekvent, sikker, fokuseret og fastlagt under højtryks situationer for at udføre på maksimale potentiale. Begrebet mental sejhed er ofte forbundet med sport, men bliver mentalt hårdt er ikke kun for sportsfolk. Med lidt øvelse, kan nogen lære at være mere målrettet, robust og mentalt kontrollerede selv i de mest ugunstige omstændigheder.

Instruktioner

• Skabe din egen virkelighed. Det første skridt til at blive mentalt hårde er til at handle på den måde. Handle overbevist om, sammensat og modige---, selv når du føler ingen af dem--- og du snart vil være, bare ud af vane. Praksis selvbevidsthed. I udfordrende situationer, vurdere dine følelser. Hvis du ikke føler den måde, som du vil, ændre den. Du skaber din egen virkelighed ved at fortælle dig selv den måde, det skal være. Du kan betingelse dit sind til at tænke trygt.

• Fokus på dine mål. Beslut hvad du vil gøre, lave en plan og gøre det. Hvis du ikke er en instinktivt målrettet person, skrive dem. Når du føler ufokuseret, henvise til dine noter og minde dig selv om dine mål. Øve visualisering er en anden måde at holde målrettet. Billede dig opstilling dine mål i dit sind. Tage dig gennem alle de nødvendige skridt fra start til slut og derefter handle ud af de billeder, du opretter.

• Dyrke hårdførhed. Adfærdsmæssige videnskab forsker Suzanne Kobasa fandt tre nøgleelementer i mennesker, der udstillede hårdførhed: kontrol, engagement og udfordring. I svag situationer være du den ene til at tage kontrol i stedet for hjælpeløst ser til at andre kan lave ting; forpligte sig til at være en finisher: sat et mål, så nægter at give op, indtil du opnår det; udfordre dig selv regelmæssigt: lære nye færdigheder og se ændring som en mulighed for vækst i stedet for en kilde til angst.

• Praksis ro. Beslutte før tid, hvordan du vil reagere, når du oplever en stressende situation. Praksis selvbevidsthed, så du kan genkende din angst udløser og lære at imødegå dem. Meditation, yoga og kampsport er alle discipliner, der underviser i mindfulness og selvbevidsthed. Et andet sted at finde ro er i rutine. Udvikle rutiner og ritualer, som du finder centrering og beroligende. Før du ved af det, vil ro være en del af denne rutine.

• Udvikle modstandskraft. Den enkle definition af modstandsdygtighed er muligheden for at inddrive hurtigt. Når du vakle, mister site af dine mål eller har en dårlig dag, hoppe tilbage. Betingelse selv at erkende dine fejl, lære at læres og lad det gå. Med fokus på beklagelse, selv skylden eller engagere sig i negative selv-snak ikke tjener noget konstruktive formål. Bekræfte dine mål og fokus på hvad der sker lige i stedet for hvad bare gik galt.

Tips & advarsler

  • Udvikle mental sejhed er en proces, der ikke vil ske natten over eller være uden tilbageslag, men med praksis og beslutsomhed, vil du finde dig selv drage nytte af mental sejhed på ingen tid; legendariske fodboldtræner Vince Lombardi kaldte det karakter i aktion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com