Sund & effektive måder for vægttab

11/14/2011 by admin

Få ting er så deprimerende som stående på skalaen og ser tallene krybe højere og højere, indtil din eneste udvej er at grimasse. Men at tabe sig, sikkert og effektivt er ikke raketvidenskab--flere sunde måder til effektivt at tabe, der ikke kræver omfattende kirurgi, smertefulde gymnastik eller overdreven selvstændig frihedsberøvelse. Sund praksis omfatter drikke mere vand, mellemmåltider mere passende, og gå flere miles i en uge.

Drik vand

Den menneskelige krop består af mellem 55 og 60 procent vand, men de fleste mennesker konsekvent drikker ikke nok vand til at holde deres krop hydreret. Forbrugende mindst otte glas vand hver dag, vil du føle dig mindre sulten og din krop har nok væske til at fungere optimalt. Dette, igen, begrænser de cravings, der kan undertiden forekomme fra mild kronisk dehydrering--som trangen til at snuppe en dåse af sukkerholdig sodavand.

Walk rask

Selv om de fleste mennesker gå, gang de fleste mennesker ikke nok hver dag. Walking er en fantastisk måde at få dit hjerte slå lidt hurtigere uden at tage væk fra din daglige rutine. Walking 4,5 mph brænder 0,048 kalorier pr. minut pr. pund af body mass, så en 150-£ mand, der går på at tempoet i 30 minutter om dagen i en hel måned vil brænde en ekstra 216 kalorier per dag, eller 6.480 kalorier samlede-- og mister næsten to pounds denne måned i processen.

Snack Smart

De fleste mennesker ikke snack sund i løbet af dagen, som bidrager til en ujævn stofskifte. Ved at tage en sund snack af mandler, rosiner eller endda en fiber bar og holde det rundt til mellemmåltid om flere gange om dagen, vil sikre, at dit stofskifte forbliver kørende med sin optimale ydeevne samtidig sænke din samlede følelse af sult. Kontrollere sulten styrer dit kalorieindtag, da du er mindre tilbøjelige til at spise for meget på grund af sult smerter. Dette fører til langsomt men vedvarende vægt tab.

Tips

Ved at kombinere gå med drikke masser af vand og tilføje sunde snacks til din kost vil hjælpe dig kaste uønsket pounds. Accelereret vægttab, og forbedret cardiopulmunary udholdenhed, overveje en aerobe træningsprogram. Ikke starte nogen alvorlig kost regime eller motion program uden først at konsultere din læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com