Pink øjet symptomer hos børn

09/16/2012 by admin

Konjunktivitis, almindeligvis kendt som pink øjet, er hævelse og deraf følgende rødmen af conjunctiva. Bindehinden er slimhinderne, at rederierne i øjenlåg og øjets overflade. Denne misfarvning forårsager øje skal vises pink eller rød, dermed Brugernavn af pink øjet for lidelsen. Pink øjet er faktisk mere end ét øje lidelse og behandling varierer baseret på typen.

Identifikation

Når et barn har pink øjet, er det mest fremtrædende symptom en pink eller røde farve til et eller begge øjne. Betændelse i huden omkring øjeæblet og øjenlåg opstår fra en pink øjeninfektion, hvilket gør øjet vises store eller oppustet. Børn kan ridse deres øjne konstant, da pink øjet kløen ikke gå væk. Et barn kan vågne til et øje, der er forseglet lukke med pus eller skorpen. Visuelle spørgsmål er også fælles med pink øjet, herunder dobbeltsyn og slørethed. Pink øjet kan også forårsage buler på øjenlåget, både over og under. Rive i øjet også opstår under pink øjet, og er normalt meget overdreven. Læger kan kontrollere type af konjunktivitis af svaberprøven øje decharge og udføre en analyse på det.

Typer

Der er faktisk tre forskellige typer af pink øjet. Allergisk conjunctivitis, viral conjunctivitis og bakteriel conjunctivitis alle vise de samme grundlæggende symptomer forbundet med pink øjet, men er faktisk adskilte og forskellige sygdomme. Bakteriel konjunktivitis påvirker både øjne, og almindeligvis forårsager rødme på begge øjne, sammen med gule eller grønne udflåd fra øjnene. Viral konjunktivitis påvirker oftest kun det ene øje, og udflåd fra øjet er klar. Allergisk konjunktivitis er en allergisk reaktion på et irritationsmoment, og resulterer i rødme af øjnene med en klar decharge. I modsætning til viral conjunctivitis, allergisk konjunktivitis kan løse og kommer tilbage når fjernelse og re-eksponering for irriterende opstår. Giant papillær konjunktivitis (GPC) forårsager klare decharge og bump på og under øjenlåget. Denne type af konjunktivitis er på grund af et problem med kontaktlinser.

Behandling

Med GPC begynde øjne at helbrede når kontaktlinse fjernelse sker. Ved hjælp af denne type kontaktlinse er formentlig ikke muligt, da øjet højst sandsynligt vil reagere på samme måde igen. Bakteriel konjunktivitis berettiger brugen af antibiotika øjendråber til at fjerne øjet af den bakterielle infektion. Antihistaminer arbejde godt i løsningen af allergisk conjunctivitis. Viral konjunktivitis har ingen behandling, der løser udover blot vente det. For alle typer komprimerer varmt hjælp lethed ubehaget lidt mens de venter for øjet til at helbrede.

Misforståelser

De eneste typer af conjunctivitis, er smitsom er viral conjunctivitis og bakteriel conjunctivitis. Allergisk konjunktivitis og GPC er ikke smitsom, og kræver ingen særlige forholdsregler.

Overvejelser

En forælder forekommer typer af conjunctivitis meget lignende. Korrekt identificere og behandle konjunktivitis, skal en øjenlæge eller børnelæge consult forekomme. Dette forhindrer spredning pink øjet, hvis det er smitsom i naturen, og giver mulighed for korrekt antibiotikabehandling, hvis det er bakteriel.

Advarsel

Bakteriel og viral conjunctivitis fremsende nemt fra person til person lige ved grundlæggende kontakt. Når et barn har en af disse typer af conjunctivitis, skal en læge rydde barn for at genoptage skolen eller aktivitet fortsættelse. Skoler kræver et notat fra en læge med angivelse af konjunktivit er ikke længere smitsomme i rækkefølge for barnet at komme tilbage for at beskytte de andre børn fra fange den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com