Beskrivelse af Atkins kost

04/01/2013 by admin

Den Atkins Diet er baseret på tanken om, at hvis du indtager færre kulhydrater, din krop bliver nødt til at forbrænde fedt som brændstof. Ved at ændre din kost, kroppen skifter fra en carb-afbrænding maskine til en fedtforbrænding maskine og derfor du mister lagret fedt. Atkins-diæt er en low-carb diæt, der er opdelt i fire faser.

Faser

Den første fase er induktion, som varer to uger. I løbet af denne tid, vil du være begrænset til 20 net cabs pr. dag. Fase to er igangværende vægt tab (ugle) fase. Denne fase vil vare så længe som det tager at få inden for 10 pounds af dit mål vægt. I løbet af denne tid, vil du øge din kulhydrat forbrug af 5 netto gram pr. dag til et punkt, der er specifikke for dig, så du fortsætter med at tabe.

Fase tre er pre vedligeholdelsesfasen. Denne fase vil hjælpe dig tabe din sidste 10 pounds i et langsom tempo mens tilføje flere gode kulhydrater til din kost med en hastighed på 10 netto kulhydrater hver dag. Du bor på tredje fase indtil du når til det punkt, hvor du ikke længere miste vægt.

Fase fire er levetid vedligeholdelse fase hvor du indtage din nye sund måde at spise på en permanent basis, så ikke får du tilbage af din vægt. På dette tidspunkt vil dit daglige kulhydratindtagelse sandsynligvis være mellem 40 og 120 netto gram.

Kulhydrater og fedtstoffer

Atkins-diæt måler netto carbs, som er kulhydratindhold i en fødevare minus dets fiberindhold. Gode kulhydrater som dem der findes i grøntsager og fuldkorn opfordres. Kulhydrater fra stivelsesholdige fødevarer og slik er elimineret eller strengt begrænset.

Atkins-diæt understreger brugen af sunde fedtstoffer at kontrollere blodsukkeret og mætte appetitten. Gode fedtstoffer kommer fra oliven, olivenolie, æg og magert kød. Store mængder af mættet fedt er ikke fremmes.

Fødevarer er tilladt

Fjerkræ, fisk og kød indeholder ikke kulhydrater. Disse tilskyndes på Atkins diæt. Forarbejdet kød, skinke og bacon har tilsætningsstoffer, der indeholder kulhydrater, så disse kød samt pålæg bør undgås. Æg kogt enhver stil er tilladt. Ost bør begrænses til omkring 3 til 4 ounce hver dag siden 1 ounce af ost har omtrent 1 gram kulhydrater.

Ifølge den Atkins kost officielle hjemmeside, bør du indtage 12-15 netto kulhydrater hver dag fra grøntsager. Alkohol er begrænset i de første to uger i kosten induktion fase. Efter, at er alkohol tilladt i begrænsede mængder, så længe det er vin, lav-carb øl eller alkohol blandet med en lav-carb drik. Andre drikkevarer tilladt er bouillon, klub soda, fløde, mælk, kost soda, urtete, vand og koffeinfri kaffe og te.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com