Forklare den kardiale cyklus

10/14/2012 by admin

En hjerteslag er et hjertets cyklus. Dette er faktisk en kombination af lempelser og sammentrækninger af hjertekamre, der opstår i rækkefølge. Der er tre faser: atriale systole, ventrikulære systole og diastole. Den gennemsnitlige tid for et hjertets cyklus i en voksen er ca 0,8 sekunder.

Kamre af hjertet

Hjertet har fire kamre, som har et lag af muskler, der tillader hjertet at kontrakten og pumpe. De to øverste kamre er hjertets forkamre. De to nederste er hjertekamrene.

Muskuløs aktivitet i hjertet

Hjertekamre, når i en tilstand af systolen, kontrakt og når i en tilstand af diastolen, slappe af. Blodet pumpes fra hjertet under sammentrækning. Når kammeret slapper, fylder blod salen igen.

Atriale Systole fase

Denne fase af den kardiale cyklus er når højre og venstre forkamre kontrakt, at skubbe blod fra forkamrene i lavere hjertekamrene. Mens dette sker, afslappede hjertekamrene.

Ventrikulære Systole fase

Når atriale systole er afsluttet, hjertekamrene kontrakten og ventrikulære systole begynder, tvinge blodet ud af hjertet og ind i kroppen.

Diastolen fase

Alle fire hjertekamre lempes for en lille smule tid under en hjertets cyklus. Dette er diastolen, når hjertet er ved at blive fyldt med blod, så det kan indlede cyklus igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com