Produkter til at hjælpe vægt gevinst piller

09/13/2010 by admin

Produkter til at hjælpe vægt gevinst piller

Folk vælger at tage på i vægt for en række årsager---de måtte føle for tynd, eller måske de er i konkurrence bodybuilding. Uanset grunden, der er en række måder at gribe det an, og en måde, der vokser i popularitet er vægt gevinst piller. Disse piller annoncere ofte hurtig vægtstigning med lidt at ingen speciel diæt eller motion. Er de også gode til at være sandt?

Formål

Buzzle.com nævner, at vægt gevinst piller ofte annoncere, at de virker ved at øge appetitten. Endvidere ved vægtstigning, vil dit stofskifte bremse, forårsager du får endnu mere.

Folk tager disse piller for at få vægten af sundhedsmæssige årsager eller mens bodybuilding. Producenter af pillerne hævder, at du kan få muskler uden motion ved at tage deres produkt.

Sammensætning

De fleste kommercielt tilgængelige vægt gevinst piller er hovedsagelig multivitaminer, der indeholder vitamin A, D3, E, riboflavin, B12 m.fl. Et populært mærke, Vitasalveos vægt Gain Plus, er primært en blanding af vitaminer, valleprotein og sojaprotein.

Effektivitet

Mens pillerne kan øge appetitten, vil de gøre dette ikke mere end den gennemsnitlige vitamintilskud. Desuden, pillerne, selv ikke medfører vægtøgning. Enkelt at tage p-piller skal gøre en samordnet indsats at indtage flere kalorier. Ellers vil disse piller ikke forårsage vægtstigning.

Negative sundhedsmæssige effekter

I øjeblikket, bruger World Health Organization stadig body mass index (BMI) som en foranstaltning for fedme. Det er vigtigt at få vægt for at være opmærksomme på den skala og BMI klassificering.

Hvis du forsøger at få vægten med bare en pille og ingen speciel diæt eller motion, kan du sætte dig i risiko for Type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Hurtig vægtøgning kan også sætte stress og belastning på kroppens led og kan udløse leddegigt og arthritislike symptomer.

Ekspert indsigt

Terry Banawich, forfatteren på, bodybuilder.com advarer om, at bodybuilding og vægtøgning med henblik på bodybuilding, kan sætte dig i fare for forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk så godt. Den ekstra vægt og pres kan lægge pres på hjertet, og kan ikke være sundt for alle.

Advarsel

Vægtøgning bør ske under en læges tilsyn. Hvis du oplever ødem (hævelse af ekstremiteter), brystsmerter, hjertebanken eller ømhed, konsultere en læge straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com