Mors kost når gravide

09/23/2012 by admin

Mors kost når gravide

Mange er bekendt med den cravings og generelle sult gravide erfaring, mens de venter. Da mor-til-være er at give nok næring for to, en mor bør ikke kun indtager en sund kost, hun bør også omfatte visse vitaminer og mineraler i hendes kost at give sit barn bedst start muligt.

Generelle krav

De fleste vordende mødre kræver kun 300 ekstra kalorier om dagen mens du er gravid, ifølge March of Dimes på marchofdimes.com. Dette er typisk svarende til en ekstra sundt mellemmåltid om dagen, som en mellemlang apple og fedtfattig yoghurt, en banan med en skefuld af jordnøddesmør eller en Hårdkogt æg med et stykke toast.

Små måltider er bedst

Mens du ikke behøver nødvendigvis at fjerne bestemte fødevaregrupper fra din kost, bør du forsøge at træffe valg, der vil altid være nogle fordel for din voksende baby. Du bør begynde ved at forbruge fire til seks små måltider om dagen, hvilket ikke kun giver en konstant kilde til vitaminer, det hjælper også til at reducere halsbrand og ubehag, der kan ledsage spise større måltider.

Din måltider bør omfatte en sund blanding af fuldkorn, grøntsager, frugter, protein og fedtfattige mejeriprodukter. En af de bedste måder at få mest ud af dine små måltider er omhyggeligt observere tjener størrelser. For eksempel, er en servering af frugt svarende i størrelse til en baseball; en servering af hel-hvede pasta er svarende til hvad ville fylde en cupped palm; en servering af kød er svarende til en hule hånd; og en servering af mælk er størrelsen af en yoghurt container.

Tilføj i sunde vitaminer og mineraler

Vitaminer som folat og folinsyre er begge nøglen til at forhindre nerve defekter og rygmarven abnormiteter i babyer. En forventer mor bør indtage 1.000 mikrogram folat og folinsyre under graviditeten, ifølge Mayo Clinic på mayoclinic.com. Sunde kilder omfatter berigede korn, som kan indeholde op til 400 mikrogram pr. tre-kvart kop servering; spinat, der indeholder 100 mikrogram pr. halv kop servering; og Great Northern bønner, som indeholder 90 mikrogram pr. halv kop servering.

Calcium er af afgørende betydning for opbygningen af sunde knogler og tænder i din baby samt at forebygge udtømning af calcium fra dine knogler for barnet. Gravide bør sigte mod at forbruge mindst 1.000 milligram calcium hver dag fra fedtfattig kilder såsom yoghurt, mælk og ost. Hvis du er laktose-intolerans, omfatter andre sunde valg juice, laks, spinat og korn.

Kost Don'ts

Ligesom der er sunde fødevarer at spise mens du er gravid, er der visse af dem til at undgå. Ifølge healthcastle.com, bør moms-til-være undgå skaldyr høj i kviksølv, kunstige sødestoffer, visse urteteer, såsom kamille, og mere end tre til fire portioner af koffein hver dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com