Kemisk sammensætning af pistacienødder

09/26/2012 by admin

Kemisk sammensætning af pistacienødder

Tænkt som en møtrik eller en bælgplante af botaniske standarder, er pistacie faktisk en "stenfrugt", eller en stenfrugt. Stenfrugter har en hård pit i centrum og er stærkt koncentreret i mættede og umættede olier. Pistacie er mere end 50 procent olie, lavt kolesterol og har et godt udbud af B6-Vitamin og mangan.

Fedtsyrer

Oliesyre og linolsyre olier fyldes op omkring 80 procent af fedtsyrer i pistacienødder. Hvorvidt oliesyre, en monoumættede olie, er godt for dig, afhænger af, hvem du spørger. Ifølge en 2008 undersøgelse offentliggjort i kemisk & Engineering News, sænker oliesyre blodtrykket. Men en undersøgelse i 2005 i American Journal af respiratorisk og kritiske Care Medicine siger for meget oliesyre kan også forårsage lungekræft ødem.

Kulhydrater

Den fremherskende simpelt sukker i pistacienødder er glucose. Glukose kommer fra kulhydrat fødevarer og giver en vigtig kilde til energi til kroppen, hjernen og nervesystemet. Det er den foretrukne kilde til energi af læger, diætister og ernæringseksperter.

Aminosyrer

Aminosyrer udgør omkring 25 procent af den kemiske sammensætning af en pistacienødder. Aminosyrer hjælpe bygge proteiner og hjælpe kroppen med stofskifte, som er simpelthen måde kroppen bruger mad til at give os den energi, vi skal flytte, Tænk og grow.

Protein

Protein er den næststørste kemiske sammensætning af pistacienødder, lige efter olier. Der er to typer af proteiner, fuldstændige og ufuldstændige. Komplette proteiner kommer fra fisk og fjerkræ; ufuldstændig proteiner fra grøntsager, frugt, kerner og nødder. Protein består af aminosyrer og hjælper kroppen til at producere røde blodlegemer og opbygge hjertemuskulaturen.

Vand

Pistacienødder er kun seks procent vand. Da de fleste mennesker ved, at den kemiske sammensætning af vand er to dele brint og en del ilt (mere almindeligt kendt som H2O), er dette den enkleste kemisk forbindelse i drupe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com