Hvordan jeg studere til Neonatal genoplivning Program?

03/24/2013 by admin

Hvordan jeg studere til Neonatal genoplivning Program?

Øjeblikkelig neonatal genoplivning er en livreddende behandling. Sagkyndig vurdering og vidende genoplivning færdigheder kan påvirke resultatet af en nyfødt i nød. Lægepersonale skal studere og pass en certificeringstest for at administrere de grundlæggende færdigheder for neonatal genoplivning. American Heart Association har udviklet retningslinjer og træningsprogrammer til at uddanne de medicinsk personale involveret i nyfødte genoplivning og life support.

Instruktioner

• Opnå en lærebog for studiet af neonatal genoplivning. Køb lærebøger på lokale boghandlere eller online. American Heart Association hjemmeside kan guide dig til de anbefalede kilder til at købe en lærebog.

• Review The American Academy of Pediatrics hjemmeside for specifikke instruktioner på uddannelse for programmet Neonatal genoplivning. En downloades PDF-fil er tilgængelig.

• Huske de grundlæggende begreber i neonatal genoplivning før du deltager i uddannelse og eksamen klasse. De nødvendige færdigheder til at lykkes i certificeringstesten er meget vanskeligt at huske med færdigheder i taletid til klasser. Du vil blive testet på drug administration og dosering sammen med grundlæggende genoplivningsudstyr (CPR) hos nyfødte.

Tips & advarsler

  • American Academy of Pediatrics planlægger en revideret lærebog af Neonatal genoplivning & DVD, 6. udgave og opdateret instruktørens Manual for Neonatal genoplivning i foråret 2011.
  • Check med din hospital eller medicinsk facilitet efteruddannelse afdeling til at planlægge en eksamen dato. Hvis dit anlæg ikke administrere eksamen, er online kurser og eksamener tilgængelige.
  • Neonatal genoplivning er kun præfabrikerede af uddannet medicinsk personale.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com