Forhøjet blodtryk kan være forårsaget af sukker?

01/13/2013 by admin

Forhøjet blodtryk kan være forårsaget af sukker?

Højt blodtryk eller hypertension er når systolisk blodtryk er på eller over 140 mmHg og i diastolisk tryk er på eller over 90 mmHg. Det er et velkendt faktum, at salt er farligt for dem med højt blodtryk, men for nogle, indtag af sukker kan faktisk bringe på højt blodtryk.

Høj sukker indtag øger insulinproduktionen

Sukker rige fødevarer når den tarmkanal straks, at spørge bugspytkirtlen til at producere insulin, hvilket kan føre til forhøjet blodtryk niveauer.

Sukker og triglycerider

Når sukker ender med at blive overskydende kalorier i kroppen er det ofte omdannet til fedt, også kendt som triglycerider. Triglycerider øge blodtrykket.

Muligheder

En kost med højt sukker kan øge blodtrykket ved forårsager din krop til at bevare vand og fedt, ifølge Dr. Harry G. Preuss fra Georgetown University Medical School.

Se dit sukkerindtag

En kost med højt sukker kendt som fruktose er tæt forbundet med forhøjet blodtryk. Dem, der forbruges omkring 74 g fruktose eller mere dagligt, var 60% mere tilbøjelige til at lide af forhøjet blodtryk ifølge Dr. Diana Jalal og forskere på University of Colorado.

Skjulte sukker

Udover slik, slik og sødet drikkevarer er der også sukker i fødevarer som brød, ketchup, dåse frugt og regelmæssig frugter som mango, datoer og druer. Hvid stivelse som hvidt mel og pasta er også anerkendt i kroppen som sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com