Kan du få Plantar vorter på hænderne?

01/04/2013 by admin

Kan du få Plantar vorter på hænderne?

Når du får vorter på dine hænder, er generelt disse vorter kaldt verruca vulgaris, ifølge Orlandoskindoc.com. Plantar vorter er fundet på sålerne på fødderne, ikke hænderne. En verruca vulgaris er den medicinske betegnelse for en fælles vorte forårsaget af en virus, der inficerer huden. Den pågældende virus er HPV eller human papillomavirus.

Børn og hånd vorter

Børn får vorter oftere end voksne, fordi de har mindre immunitet mod virus, der forårsager vorter. Du vil ofte se vorter på hænder og fingre af børn, selv om vorter kan vokse overalt, ifølge Kidshealth.org.

Hånd vorter

Vorter, der dukker op på hænder betragtes som almindelige vorter, ifølge Healthbanks.com. Disse vorter er kuppelformede og brun eller grå i farve.

Fingernegl vorter

Periungual vorter vil vokse omkring og under fingernegle og tånegle og har en ujævn kant og overflade. De ligne ru bump og kan forstyrre nail vækst.

Sorter

Den medicinske betegnelse for plantar vorter er verruca pedis, pedis betydning mund. Disse vorter tendens til at blive vist på sålerne på fødderne, mens verruca plana eller flade vorter, tendens til at forekomme i områder, hvor en person barberer. Filiform vorter vokser almindeligvis omkring øjne, næse og mund.

Udseende

Plantar vorter er tykke, hårde pletter på huden, der består af mørke pletter. Når du går på dem, føles det som om du er at træde på en rullesten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com