Medicaid retningslinjer i Texas

02/06/2013 by admin

Medicaid retningslinjer i Texas

I Texas har næsten 3 millioner mennesker medicinske dækning fra Medicaid. Medicaid retningslinjer er forskellige i hver stat i Texas Texas Health og Human Services Commission er ansvarligt for at fastsætte retningslinjerne for Medicaid. Texas' Medicaid program er beregnet til at hjælpe dem, der ellers ville gå uden sygeforsikring.

Indkomst retningslinjer

Medicaid støtteberettigelse er i vid udstrækning bestemt af en formel, der sammenligner indkomst af husstanden med det beløb, der anses for fattigdom niveau af føderale retningslinjer. I 2010 er den årlige indtægt, som anses for fattigdomsgrænse $10,830 for en husstand med én person. To personer har en fattigdomsgrænse på $14,570, vil hver ekstra medlem af husholdningen tilføje på en ekstra $3,740.

Børns støtteberettigelse

Et barn kan modtage medicaid fordele det første år af sit liv, hvis hans familie ikke opfylder kravet om indkomst i $33,873 for en familie på tre. Når barnet når en alder af en til fem, så kravet familiens indkomst for en familie på er tre 133 procent af fattigdomsgrænsen på tidspunktet. Efter alder 6, hvis familien gør mindre end fattigdomsgrænse, er de berettiget til medicaid.

Graviditet

Gravide kvinder i Texas er berettiget til medicaid, hvis de gør mindre end 185 procent af fattigdomsgrænsen. For 2010, det ville betyde $10,830 gange 185%, hvilket er lig med $20,035.

Ikke-statsborgere

Folk, der ikke er borgere i USA er berettiget til Medicaid-finansierede behandling i tilfælde af en medicinsk nødsituation. Fødsel og arbejdskraft er eksempler på nødsituationer.

Ældre og SSI

Hvis en ældre person er berettiget til SSI, eller supplerende sikkerhed indkomst, så er de berettiget til Medicaid så godt. Plejehjemmet tjenester er baseret på forskellige faktorer, ikke bare indkomst.

Plejebørn

Plejebørn er berettiget til Medicaid, mens de er i børnepasning. De kan også modtage Medicaid, når de forlader familiepleje indtil en alder af 21.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com