Homøopatiske midler for Pink Eye

04/11/2013 by admin

Konjunktivitis, også kendt som Pink øjet, er en meget smitsom betændelse i øjet forårsaget af bakterier, vira eller allergi. Symptomer omfatter rødme i øjet, decharge, teariness, kløe og hævede øjenlåg. Typiske behandlinger indebærer en aktuel antibiotisk salve eller øjendråber, som er ordineret af en læge. For yderligere lettelse, kan homøopatiske midler også reducere smerter og ubehag forårsaget af betingelsen.

Hjemmepleje

Holde en varm klud over øjenlåget kan lindre ubehag, mens en kold komprimere kan løse enhver følelse af kløe. Det er vigtigt at undgå at røre ved øjnene med hænderne og sørg for du ikke gnide det ramte øje. Vask dine hænder, hvis du må røre dit øje. Saltvand øjendråber kan også være effektiv i beroligende symptomer på Pink øjet. Øge dit immunsystem gennem en sund kost og livsstil vil også støtte i fremtiden, forebyggelse og helbredelse af Pink øjet. Et stærkt immunsystem vil arbejde for at bekæmpe off infektion, at slippe af med konjunktivitis hurtigere.

Hvis du bruger kontaktlinser, fjerne dem og skifte til briller, indtil øjet heler. Enhver makeup anvendes mens du havde Pink øjet bør smides ud, som det kan igen antænde betingelsen. Ændre din pudebetræk og sengetøj ofte, og ikke dele håndklæder med andre.

Naturlægemidler kosttilskud

Urter som Rooibos og Sutherlandia frutescens er både anti-oxidanter, der giver blod, ilt og næringsstoffer til øjet, som hjælper støtte genopretning fra Pink øjet. Blåbær er også nyttigt at forbedre øje kapillærer, forhindre eye-relaterede sygdomme og vedligeholde generelle eye sundhed. Svovl kan træffes, hvis øjne er rød og irriteret, kløende eller brændende. Pulsatilla anbefales til Pink øjet ledsaget af en gul udledning. Tager en enkelt dosis af et lav-styrken version af disse kosttilskud og vente på et svar. Se en læge eller homøopatiske læge for en recept på som naturlige retsmiddel vil være bedst for din sag. Disse behandlinger skal producere resultater inden for en uge. Hvis ikke, patienter bør konsultere en læge.

Naturlige Relief

Sætte revet kartoffel på lukkede ramte øjet og overlade det til 15 minutter. Kartofler har astringerende egenskaber og vil mindske betændelse. Stedet for at bruge vand som en del af din blår i øjnene eller komprimere, bruge varm mælk. Derudover tilsættes tre eller fire dråber af honning til din Øjenskyl at lindre øjet og bekæmpe bakterier. Hvis dine øjne klør, sætte afkølede kamille te poser på dine lukkede øjenlåg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com