Hvad skal man gøre når man har øre tryk, der føles som vand i dem?

11/16/2012 by admin

Hvad skal man gøre når man har øre tryk, der føles som vand i dem?

Hvis du har øre tryk eller følelsen af at der er væske i øret, en af to ting er mest sandsynligt vil: du har en øreinfektion eller har du vand i øret. Nogen af disse situationer kan være potentielt skadelige, så du bør konsultere din læge, hvis problemet ikke rydde op på sin egen i et par dage. Men der er et par ting du kan gøre for at forhindre en forværring af tilstanden.

Observation

Hvis en mellemørebetændelse infektion forårsager øre tryk, kan infektionen gå væk sin egen. Hvis der er ingen smerter eller bekymrende dræning, er det bedst at bare observere dine symptomer for en dag eller to. Hvis der er smerter, der bliver værre og/eller pussy, bloody eller ildelugtende dræning, infektionen kan være mere alvorlige og kræver sandsynligvis lægehjælp.Hvis din tilstoppede øre er forårsaget af vand, der har undladt at komme ud efter svømning eller en bruser, vente et par dage og observere. Det vil sandsynligvis rydde på sin egen. Hvis det stadig generer dig efter cirka fem dage kan du ringe til din læge.

Anvende varme

Hvis du har smerter eller ubehag, kan du anvende varme til øret med en varm vaskeklud eller en varmepude på den simpel nedgang. Vaskeklud bør være vredet ud og ikke varmt nok til at skolde. Placer vaskeklud eller varmen pad på øret og anvende blide tryk. Fortsætte med at genanvende som du har brug for.

Øre dråber

Hvis du ikke har en masse smerte eller mærke dræning, kan du købe dråber nogle over-the-counter øre på det apotek, der kan afhjælpe nogle af de tilstoppede følelse. Spørg apoteket hvad han anbefaler og derefter følge vejledningen på pakken. Hvis du har alvorlige smerter og/eller blodig, fisse eller ildelugtende dræning, kan dette ikke anbefales.

Når at se din læge

Du bør se din læge, hvis: enhver ørepine eller kløe bliver værre over en tre-dages periode; øregangen, det ydre øre eller huden omkring øret bliver hævede eller rød eller meget smertefuld; Hvis bekymrende væske afløb fra øre; eller hvis feber eller svimmelhed udvikler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com