Stimulerende-gratis vægttab

11/14/2012 by admin

Stimulerende-gratis vægttab

Der tilbydes et udvalg af stimulanser, kan øge vægttab. Mange mennesker vælger ikke at bruge dem, som de kan have alvorlige bivirkninger. Hvis du forsøger at tabe sig, vil du finde at langvarig vægttab er faktisk nemmere at opnå uden stimulanser.

Udnytte et par grundlæggende vægt tab teknikker, og du vil opdage, at pounds vil komme ud i en sikker og sund måde.

Ulemper af stimulanser

Stimulanser kan fremskynde dit stofskifte, men til en pris. Stimulanser kan forårsage agitation, søvnløshed, højt blodtryk og en hurtig hjerterytme. Vægttabet behøver ikke at være ubehageligt eller farlige.

Folk, der taber sig med stimulanser er også i for et chok når de når deres mål vægt og ophøre med deres brug af dem. Stimulerende brug har efterladt dem uforberedte til at administrere deres appetit og mad valg på en sund måde. Oftentimes, gør vægten en forhastet genkomst.

Øge dit stofskifte

Du kan øge dit stofskifte naturligt. Kraftig motion er en måde at gøre det. Ifølge Michèle Turcotte, MS, RD/LDN, kan aerob motion øge dit stofskifte for fire til otte timer efter du har afsluttet din træning.

Vægtløftning er en anden ting du kan gøre for at sikre, at din stimulerende-gratis vægttab plan fungerer. Muskler forbrænder flere kalorier end fedt, så jo flere muskler du bygge, jo flere kalorier vil du brænde selv når du sidder på sofaen se fjernsyn.

Spise mindst 1.200 kalorier hver dag. Meget lav slankekost falde stofskifte. Du bør kunne tabe vægt spise 1.200 til 1.600 kalorier om dagen uden faldende dit stofskifte betydeligt.

Hvad du spiser er også vigtig. Protein opbygger muskler, som du skal øge dit stofskifte. Frugter og grøntsager giver dig energi, mens fedtet fastfood vil forsinke dig. Også overveje at tilføje grøn te til din kost. Ifølge en Tufts University undersøgelse offentliggjort i februar 2009-udgaven af Journal of Nutrition, det øger motion relaterede vægttab.

Mindske din appetit

Stimulanser kan mindske appetit, som er en af grundene til at nogle folk tager dem for vægttab, men du kan reducere din appetit på måder, der er sikrere og sundere. En bevist måde at spise mindre måltider er at drikke et glas vand før et måltid. Spise en skål suppe, før du spiser dit måltid vil også hjælpe dig med at reducere dine samlede kalorieindtag.

En anden måde at mindske din appetit er at spise fødevarer, der er lavt på det glykæmiske indeks. Disse er de fødevarer, der ikke vil spike dit blodsukker og forårsage rebound sult. Hele korn, ikke-stivelsesholdige grøntsager og bælgfrugter er lavt på det glykæmiske indeks. Du kan finde et diagram notering glykæmisk indeksværdier for almindelige fødevarer i afsnittet ressourcer.

Sørg for at du spiser masser af fødevarer, der er højt fiberindhold. Fiber øger følelsen af mæthed, forårsager folk at spise mindre.

Langsom og støt vinder løbet

Stimulanser giver ofte en hurtig start til vægttab. Når vægttabet naturligt, er vægttab sandsynlig at blive langsommere i begyndelsen end det ville være for en person at tage et nydelsesmiddel, men dette betyder ikke, at du svigter på vægttab. Vægt tabt med en sats på 1 lb. til 2 lbs. om ugen er sundt vægttab. Vægt, der er tabt på en langsom og støt måde er meget mere tilbøjelige til at holde dig på lang sigt.

Teknikker, der arbejder

Food diaries har vist sig at være effektiv i både tabe og opretholdelse af vægttab. Jack Hollis Ph.D. gennemført en undersøgelse for Kaiser Permanente's Center for sundhedsforskning, der viste, "den mere mad poster mennesker holdt, mere vægt de tabte." Grunden til dette er effektiv er at reflektere over vores vaner tilbøjelig til at tilskynde os til at ændre vores adfærd.

Støttegrupper er også nyttigt. At være ansvarlig over for nogen om din kost og udøver adfærd er en motiverende faktor for mange mennesker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com