Naturlægemidler for graviditetskvalme

09/16/2010 by admin

Der er ikke noget mere spændende end foregribelse af en ny baby, men der er ikke noget mere ubehageligt end vedvarende morgenkvalme. Der er enkle løsninger du kan prøve, men at lindre følelser af kvalme og hjælp du bare nyde din graviditet.

Ingefær

Ingefær er kendt for at lindre kvalme morgenkvalme og køresyge. Det har en stærk smag, men nipper til ingefær te hele dagen (eller tygge ingefær slik) kan holde kvalme i skak.

Pebermynte

Både Pebermynteolie og te fremstillet af pebermynte blade kan berolige brækreflekser under graviditet. Bryg en kande pebermynte te og drikke den varm eller sip det iste hele dagen. Nogle gange bare lugt af pebermynte, fra en dråbe eller to af Pebermynteolie, kan lindre kvalme.

Hindbær blade te

Hindbær blade te er også menes at hjælpe med at forhindre morgenkvalme, fordi den forsyner mange B-vitaminer. Der er mulige bivirkninger, men, så tjek med din sundhedspleje udbyder først.

Citrus

Duft af citrus skræl eller en citrus æteriske olie kan også berolige kvalme. Holde en ziploc pose med citrus peels i det i din pung, og tage en dyb indånding, når du føler en bølge af kvalme kommer. Eller bruge en olie infuser til diffuse citrus olie i hele dit hjem.

Basilikum

Basilikum, kan selvom pebret og skarp, have en virkning svarende til pebermynte. Spise fødevarer med masser af basilikum, og holde friske kviste basilikum omkring dit hjem til at fylde luften med deres duft. Bemærk: Der er nogle advarsler mod brugen af basilikum tidligt i graviditeten. Check med din sundhedspleje udbyder først.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com