Egenskaber af Fructose

12/27/2012 by admin

Egenskaber af Fructose

En af de tre vigtigste blodsukker, fruktose er en simpel sukker findes i mange frugter og grøntsager, som kroppen bruger til energi. Det er den sødeste naturligt forekommende sukker.

Kemiske sammensætning og struktur

Den kemiske sammensætning af fructose er (C6H12O6). På trods af klassificering som hexose eller 6 Carbon sukker lever det typisk som en furanose eller en 5-leddede ring struktur ifølge EDinformatics.com.

Sukker erstatning

Fruktose bruges som erstatning for sukker skyldes dets økonomiske værdi og minimal effekt på blodsukkeret. Indtages som høj fruktose majssirup, har denne behandlede majssirup den samme mængde af søde som almindelige sukker i et mindre beløb, så producenter vil bruge mindre fructose for at reproducere den samme mængde af sødme i en bestemt forarbejdede fødevarer.

Diabetikere

På grund af dens minimal effekt på blodsukkeret mentes fructose oprindeligt at være bedre for diabetikere end almindelig sukker eller saccharose. American Diabetes Association ophævet deres advocation af fruktose i 2006 på grund af dens virkninger på urinsyre og plasma lipidniveauer samt sammenhængen med beskadigede proteiner.

Fedme

Det har længe været en hypotese at fructose, der forårsager fedme ifølge en 2002-nummeret af American Journal of Clinical Nutrition. I 2004, fedme: A forskning Journal rapporterede faktisk en sammenhæng mellem indtagelse af fructose og centrale fedme.

Højt blodtryk

Bloomberg rapporter af en undersøgelse foretaget af Richard Johnson af University of Colorado, der en fructose tung kost resulterede i højere blodtryk, hovedsagelig i hanner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com