Alkohol virkninger på en Person med en kemisk ubalance

10/29/2012 by admin

En kemisk ubalance i hjernen kan forårsage en række psykiske lidelser. Alkohol kan forværre disse lidelser ved at direkte påvirke kemien i hjernen. Folk, der allerede har en kemisk ubalance kan være mere udsat for alkoholafhængighed end dem med normal hjerne kemi. Hvis du har en kemisk ubalance og er bekymret for dit drikkeri, skal du sørge for at tale med din læge.

Hvad er en kemisk ubalance?

En kemisk ubalance er en uregelmæssighed i funktion, syntese og transmission af neurotransmittere, ifølge det nationale Center for sundhed og Wellness. Disse hjernen kemikalier er ansvarlig for kommunikation mellem hjerneceller, og har en dyb indflydelse på tænkning og din generelle humør. En kemisk ubalance kan også være forårsaget af en uregelmæssighed i vitaminer eller mineraler, som også påvirker kommunikation af hjerneceller.

Virkningerne af en kemisk ubalance

National Center for sundhed og velvære siger, at kemiske ubalancer forårsager en række psykiske lidelser. De forværre panikanfald og generel angst, forårsage depression og manisk depression og forværre opmærksomhed underskud lidelse.

Alkohol og kemiske ubalance

SoberPlace.com påpeger, at Alkohol kan skabe både kort og lang sigt kemiske ubalancer ved at påvirke kemien i din hjerne. For dem, der allerede har en kemisk ubalance, kan det forværre problemet. Langsigtede alkoholmisbrug kan føre til skævheder, der øger risikoen for hukommelse bortfalder, aggressivitet, selvmordstanker og episoder af depression. En person, der er afhængige af alkohol føler behov for at drikke dels fordi alkoholforbrug har erstattet den normale funktion af hjernens kemikalier.

Kemisk ubalance og alkoholisme

En undersøgelse offentliggjort af State University of New York Health Science Center finder at dem med en kemisk ubalance er mere tilbøjelige til at blive kompulsiv drikkende. Forsker mener, at alkoholikere drikker alt for for at genoprette den normale kemiske balance til deres hjerner. Hvis du har en kemisk ubalance, bør du overveje at begrænse dit alkohol indtag for at undgå risikoen for alkoholisme.

Tale med en professionel

Kun en læge kan hjælpe dig med at beslutte, hvad, hvis nogen, drikke er sikkert for dig. Hvis du har været diagnosticeret med en kemisk ubalance og er bekymrede med din alkoholindtag, Sørg for at bringe det op på den næste besøg hos din læge. Hvis du drikker overdrevent og bekymre sig om dens effekt på din hjerne kemi, kan din læge hjælpe dig med at udvikle en strategi for at bekæmpe din brug af alkohol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com