Neglebidende ulemper

10/26/2012 by admin

Neglebidende ulemper

Nail bidende er en fælles reaktion på stress. En undersøgelse foretaget af Web MD fundet, at næsten halvdelen af alle børn mellem 10 og 18 bide deres finger negle. Selv om de fleste mennesker Generelt sparke denne vane før voksenalderen, bidende negle er en fælles vane for børn og unge, især når de går gennem puberteten.

Ømme neglebånd

Hvis nogen bider hendes negle for lavt, vil det føre til ømme neglebånd. Ømhed bliver især tydeligt, når du trykker på dine negle. Din bide dine negle for lavt kan forårsage negle at bløde eller kan føre til en stigning på smertefulde hangnails.

Øget risiko negleroden infektioner

Fingernegle tjene som beskyttelse for neglen senge. Bidende negle ned for lavt stigninger de Fingernegl udsættelse for bakterier. Dette udsætter en person til en øget risiko for infektion på grund af manglende beskyttelse.

Negative appel

Fordi bide dine negle er generelt forbundet med nervøsitet, kan søm bidende føre nogen til at misfortolke du. Fingernegl bidende vil også gøre dig vises barnlig, fordi det er en vane, der normalt praktiseres af børn. Bide dine negle også gør dem mindre tiltrækkende, fordi det er vanskeligt at opretholde dem jævnt og ensartet.

Transport af bakterier

Hænder er udsat for en betydelig mængde af bakterier. Bide dine negle gør en hurtig og nem måde for bakterier til at blive transporteret fra dine hænder til din mund og i dit system. Mennesker, der bider deres negle har således en øget chance for at fange forkølelse eller andre virusinfektioner end dem, der ikke gør.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com