Hvad er meningen med osteoporose?

09/15/2010 by admin

Osteoporose bogstaveligt betyder "porøse knogler." Porøse er et begreb, der anvendes til at beskrive noget der kan være skrøbelige, har mindre tæthed og har huller i det. Osteoporose knogler er sprødt, skrøbelig og udsat for brud.

Struktur af knogle

Vores knogler har en honeycombed og porøs konsistens, selv når sund. Osteoporose Foundation er"Hvis du har knogleskørhed, huller og mellemrum i honeycomb meget større end de er i sund knogle."

Re-genererer knogle

Gennem hele vores liv, vi regenerating de materialer, som vores knogler er lavet af. I en alder af 20, vi har opnået vores peak knoglemasse og styrke. Efter denne alder sinker processen med at gøre nye knogle. Hvis du har sygdommen osteoporose, bremser det ned så meget at det kan være livstruende.

Risikofaktorer

Normalt på risikoen for osteoporose er lille kvinder ældre end 65, der har en mor eller bedstemor med sygdommen.

Alle kan få osteoporose

Det er mere almindeligt for ældre kvinder at få diagnosticeret med osteoporose; Men, mænd og kvinder i alle aldre kan være i risiko for at deres knogler svækkelse. At få nok calcium, kan vitamin D og motion stoppe eller forsinke sygdommens.

Påvirker alle knogler

Ifølge WomensHealth.gov, i "osteoporose påvirker alle knogler i kroppen. Pauser er dog mest almindelige i hofte, håndled og ryg."

Faldt rygsøjlen

Med osteoporose begynder knoglerne at miste deres figur, som de stykket ned på sig selv. Dette er særlig tydeligt i de øverste rygsøjlen som de igen begynder at kurve og nedturen på skuldrene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com