Kræftbehandling Narkotika

10/22/2012 by admin

De seneste år har set udviklingen af flere nye kræftlægemidler. Disse stoffer kan kategoriseres baseret på deres virkninger på kræftcellen. Behandlingsmuligheder omfatter kemoterapi, biologisk terapi, hormonbehandling og målrettet medicinsk behandling.

Kemoterapi

Kemoterapi indebærer anvendelse af anti-cancer medicin. Disse stoffer har til formål at ødelægge kræftceller ved forstyrrer celle cyklusser og hæmme væksten eller hæmmer deres formering. Disse anti-cancer medicin kan snyde cellerne i virksomheden apoptose (programmeret celledød). Men ved at ødelægge kræftceller, kemoterapi har tendens til at skade de raske celler også forårsage en række bivirkninger. Kemoterapi bruges til at behandle en bred vifte af blod kræft, herunder lymfomer.

Biologisk terapi

Immunsystemet er et netværk af organer og celler, der arbejder sammen om at forsvare og beskytte kroppen. Biologisk behandling (også kendt som immunterapi) skilte kroppens immunforsvar ved hjælp af narkotika til at bekæmpe kræft. Immunsystemet er indirekte eller direkte involveret i denne proces. Biologisk terapi anvendes sommetider for at minimere bivirkninger, der er blevet forårsaget af andre typer af kræftbehandlinger.

Målrettet medicinsk behandling

Målrettet medicinsk behandling indebærer brug af lægemidler, der er brugt til at angribe specifikke områder som molekyler og proteiner af kræftceller. Da de er specifikke karakter, forårsage disse stoffer ikke så meget skade på de omkringliggende raske celler og forårsage forholdsvis mindre bivirkninger. Målrettet kræft behandlinger omfatter lægemidler, der hæmmer celle vækst signaler, blodkar tumor udvikling og dem, som bringer om apoptose.

Hormonbehandling

Hormon terapi indebærer anvendelse af lægemidler, der hæmmer kroppens hormoner, at hjælpe kræft til at vokse og metastaserer. Der er visse kræftformer, der er afhængige af særlige hormoner for deres vækst - eksempelvis visse typer af brystkræft har brug for østrogen. Undergår hormonbehandling reducerer niveauer og virkninger af disse hormoner, lindre de kræft effekter.

Tilstande af medicin indtag

Forskellige typer af narkotika er forbrugt gennem forskellige tilstande afhængigt af typen af behandling, længden af den cyklus, og antallet af cyklusser. Nogle narkotika er indtages oralt, nogle er aktuel og nogle er sprøjtes ind i kroppen.

Intravenøs medicin injiceres i en af venerne ved hjælp af enten et drop eller en nål, som er indsat i venen. Nogle narkotika er sprøjtet ind i musklerne; de er kendt som intramuskulære narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com