Hvordan man naturligt fremskynde vægttab

01/27/2013 by admin

Hvordan man naturligt fremskynde vægttab

Hvis du er på udkig efter naturlige måder at tabe sig og føler sig bedre, er der en række muligheder i øjeblikket tilgængelige gennem ernæring, urtemedicin og kosttilskud. Når det kombineres med en holistisk livsstil, der støtter dig, kan disse metoder hjælpe dig med at nå dine vægt mål hurtigere. Nogle urter og kosttilskud kan forårsage interaktioner med medicin, så snak med din sundhedspleje udbyder om der fungerer bedst for dig og dit helbred behov.

Instruktioner

• Tager en calciumtilskud hver dag. I en undersøgelse offentliggjort i "Journal af the American Dietetic Association" i 2006, forsker Alejandro J. Gonzalez og kolleger opdagede at calcium tilskud reduceret vægtøgning hos kvinder over en 10-årig periode. Under denne undersøgelse tog deltagerne 500 mg calcium hver dag. Kosten calcium er blevet konstateret at har ingen effekt på vægttab eller få.

• Køb en carnitin supplement. Ifølge Lesley Braun, forfatter til "Urter og kosttilskud," hæmmer carnitin mangel i kroppen oxidation af fedtstoffer og kulhydrater for at energiforbrug. Kroppen kræver carnitin for ordentlig stofskifte, opretholdelse af normal blodsukker og energiniveau støtte. Dette supplement er almindeligt anvendt af sportsfolk til at forbedre fysisk ydeevne og reducere træthed.

• Omfatter flerumættede fedtsyrer i kosten eller som et supplement. Typer af olier og fedtstoffer, der passer ind i denne kategori omfatter laks olie, olivenolie, avocado olie, krillolie og hjulkrone olie. Ud over at reducere kolesterol, beskytte hjertet og reducere stress, disse sundhedsfremmende olier forbedre blodsukker balance og støtte vægttab. I en undersøgelse offentliggjort i det "American Journal of Clinical Nutrition" i 2006, forsker Ingrid L Mostad og kolleger fundet fiskeolie bidraget til at forbedre insulinfølsomheden, blodsukkeret og fedtstofskiftet i deltagere med type II diabetes.

• Motion mindst tre gange i løbet af ugen. For at forbedre dit vægttab og fitness niveau gennem øvelse, enhver uddannelse du gøre skal føle sig lidt vanskeligt eller udfordrende. Hvis det ikke brænde, optjener du ikke resultaterne. Praksis en rutine for styrketræning, såsom vægtløftning, sammen med aerob motion, såsom svømning, løb, cykling og team sport. Dette program vil forbedre energi-niveauer, øge dit stofskifte og opbygge muskel masse. Mere muskler betyder brænde flere kalorier gennem dagligdags aktiviteter.

• Tage thermogenetic produkter til at øge stofskiftet. Ifølge Dr. Shaun Holt, forfatter til "Naturlige retsmidler der virkelig arbejde," produkter såsom tyrosin, capsaicin, grøn te og koffein øger stofskiftet og fedtforbrændingen, stimulere vægttab og mindske sult. Mange af disse er tilgængelig individuelt eller sammen i kombination i naturlig vægttab kosttilskud. Holt anbefaler brugen af disse produkter til vægttab kun på kort sigt, som langvarig brug kan have negative effekter på hjertesundhed og blodtryk.

• Omfatter havet grøntsager såsom blæretang, tang, nori og rødalge i kosten. Disse tang er marine mirakler, der giver en rig kilde af vægt-loss minerals jod og calcium til kosten. Tilføje disse havet grøntsager til supper, røre-frites, salater og sandwicher til at øge stofskiftet og forbedre hukommelse, kognition og energi.

Tips & advarsler

  • Undgå at tage thermogenetic produkter, hvis du i øjeblikket lider af forhøjet blodtryk eller en præ-eksisterende hjertesygdom.
  • Hvis du har en eksisterende lidelse i skjoldbruskkirtlen, undgå at tage havet grøntsager eller produkter, der indeholder jod.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com